За първи път лекари, фармацевти и пациенти застават единодушно зад

...
За първи път лекари, фармацевти и пациенти застават единодушно зад
Коментари Харесай

Докторите: Как да се опазим от болестите?

За първи път лекари, фармацевти и пациенти застават единомислещо зад артикул, ориентиран непосредствено към възстановяване на имунитета и здравето на всички органи в човешкото тяло. За да се случи това, избраникът отговори на немалкото условия на всяка от групите – да има доказан здравен резултат, да е в най-правилната фармакологична форма и най-важното – да оказва помощ.

С достойнството зад името им да застанат толкоз доста хора се снабдиха така наречен Живи витамини (продуктът Live Vitamins) – многокомпонентен комплекс от биологично дейни витамини, минерали и микроелементи, който повлиява необятен набор от здравни недоволства. „ Съставът им е съгласуван на 100 % с всички рекомендации за спомагателен банкет на микронутриенти за популацията в България “, аргументират избора си медиците. И допълват: Това прави Live Vitamins съвършен избор както за повишение на тонуса, по този начин и за възстановяване остротата на зрението да вземем за пример. А най-хубавото е, че са подобаващи и за възрастни, и за деца и се дозират елементарно.

КАК ДА ПРЕЗАРЕДИМ БАТЕРИИТЕ?

Ако още от сутринта изпитвате отмалялост и нямате нито сили, нито предпочитание да вършиме каквото и да било, то вас... не, не ви е налегнал мързел, а витаминен недостиг. Недостигът на потребни субстанции, изключително поддържан по-продължително време, неизбежно води до изнемощялост. Тонусът внезапно спада и даже най-дребните натоварвания – без значение дали физически или умствени, бързо ни уморяват.

Бум точно на сходни недоволства регистрират персоналните лекари през последните години. Дали поради храната, дали поради напрежението – или пък поради всичко вкупом, с тези признаци при лекаря отиват и млади, и остарели.

Живите витамини покачват тонуса и силата без значение от възрастта
 Много от моите пациенти се оплакват от липса на задоволително сила – освен възрастните, само че и лица в дейна възраст (особено постоянно спортуващите). Коментираме с тях, че от време на време организмът се изтощава и му е нужна спомагателна поддръжка. Като несъмнено помощно средство при такива положения показвам дейните витамини, каквито са така наречен Живи витамини (продуктът Live Vitamins). Съставът им е особено селекциониран и дефиниран по този начин, че да удовлетворява потребностите от витамини и минерали на нас, българите. Полезните субстанции са във тип на маслен разтвор, запечатан в твърди желатинови капсули. В този си тип дейните субстанции, от една страна, са с оптимално непокътнати биологични свойства, а от друга – минават постепенно през тънките вътрешности и по този начин се усвояват пълноценно. Технологичните и продуктовите характерности, както и самото име на Живите витамини насочват вниманието към витамини, които работят и са ефикасни.

Благодарение на всичко това Живите витамини са отличен асистент за справяне с умората, породена от стрес, натоварване, липса на сън. Те демонстрират енергизиращ и тонизиращ резултат върху организма и подкрепят дейната активност на всеки човек.
Д-р Илина Шалабутова, ОПЛ, ДКЦ 1, Пловдив

БАРИЕРАТА СРЕЩУ БОЛЕСТИТЕ Е ВИСОКИЯТ ИМУНИТЕТ

При занижен имунитет, всеки знае, нищо не ни подминава, а простата простуда като нищо се задълбочава и най-после всичко „ отива “ в белите дробове. А за това по какъв начин да се предпазим от инфекции на горните и долните дихателни пътища опит споделя столичният пулмолог доктор Анита Найденова.

Live Vitamins поддържат имунитета и защищават от белодробни заболявания

 Сред главните арсенали за усилване на добития имунитет е приемът на така наречен имуномодулиращи средства, каквито са продуктите с подобаващ набор от витамини, минерали и микроелементи и мощна антиоксидантна интензивност. Ето за какво рекомендацията ми към пациентите е да се насочат към артикул (хранителна добавка), който обезпечава ефикасна композиция от микроелементи като желязо, мед, селен, цинк и витамините А, D, В6, В12 и С. От изключителна значимост е потребните субстанции в продукта да са в вярна форма, която не разрешава тяхното дезактивиране и усъвършенства степента на усвояването им от организма. Оптимална форма в този смисъл е новаторската капсула на Живите витамини (Live Vitamins), която разрешава приема на цялостен комплекс от посочените имуностимулатори в течна форма и тяхната лесна и цялостна резорбция в верните отдели на храносмилателния тракт.

Приемът на продукта Live Vitamins е подобаващ освен за укрепване защитните функционалности на организма през рисковите за простуда сезони, само че и поради антиоксидантната интензивност на комплекса от витамини и минерали, което е от изгода при пациенти с астма и хронични обструктивни белодробни заболявания. Важно е да се означи, че приемът на Live Vitamins понижава риска от разболяване както при контакт с заболели от грип, по този начин и от бактериални инфекции на дихателните пътища, тай като ускорява общите съпротивителни механизми на организма.

Като рекомендация към всички хора, които биха желали да вземат ограничения за минимизиране на риска от развиване на белодробни заболявания посредством природосъобразно завишаване на имунните качества на техния организъм, бих показала постоянния банкет на Живите витамини.
Д-р Анита Найденова, пулмолог, Болница "Токуда ", София

Към експлицитните рекомендации на доктор Найденова се причислява и доктор Боби Киров от Айтос – персонален доктор с дълготраен опит.

С Live Vitamins здравето на пациентите ми е устойчиво през зимата

През есенно-зимния интервал от годината имунната отбрана на пациентите ми спада (понякога рязко) и те стартират постоянно да боледуват от респираторни инфекции. За да подкрепям техния имунитет висок, аз им постановявам Live Vitamins (Живите витамини).

От професионалния си опит с Live Vitamins следя, че продуктът има извънреден резултат. Той способства за естественото действие на имунната система и подкрепя поддържането на добър витален тонус. Общото положение на пациентите се резервира устойчиво през целия рисков интервал и те рядко боледуват. Ако въпреки всичко това се случи, пациентът прекара съответното заболяване в доста по-лека форма и се възвръща за доста по-кратко време.

Спрял съм се на тези мултивитамини, защото те имат доста преимущества. На първо място е фактът, че наличието им е в течна форма и доста бързо се усвояват от организма. Те обезпечават нужната ежедневна доза от витамини и минерали за зрял субект. Напълно пречистени са, създадени са без химична и термична обработка на потребните субстанции, не съдържат глутен и ГМО и са без захар.
Д-р Боби Киров, ОПЛ, Медицински център 1 – Айтос

Вирусите ме не помниха

 Още от дете съм ужасно болнава. Казваха, че е поради третата сливица и по тази причина ме оперираха и ги извадиха. Уж всичко щяло да се усъвършенства, а аз продължих всяка есен и зима да съм дежурна с непрекъснато редуващи се настинки и вируси. Пила съм и съм правила какво ли не – от бабините лекове до скъпи медикаменти. От нищо не регистрирах да е имало дълготраен резултат.

И по този начин до предходната година през есента (страхът ме кара още от септември да стартира с защитните средства), когато фармацевтка ми предложи Живите витамини. Предвид моята болнавост тя ми сподели да пия наложително по 2 капсули дневно и то най-малко 3 месеца. Още на втората опаковка усетих усъвършенстване – имах повече сила и сили денем. Пих ги 5 месеца и вирусите напряко ме не помниха. Все още не мога да допускам, че изкарах не месец и два, а цяла зима без да прекарвам нещо. Страшно съм признателна на Живите витамини, тъй като те трайно покачиха моя имунитет и ме опазиха здрава цяла зима. Това не ми се е случвало до момента. Затова ги предлагам на всеки, който цени здравето си и желае да опита „ лукса “ какво е да не подсмърчаш и кашляш през ден.
Гергана Стилянова, 36 година, Лом

Живите витамини пазят от вируси

 Реших да тествам Живите витамини Live Vitamins поради техния състав и специфичната технология за произвеждане. Уверих се в тяхната мощ от първо лице и към този момент всяка година си върша профилактичен курс с тях. Започвам през октомври и ги пия до декември.

Така си укрепвам имунитета и се защищавам от вирусни болести.

Отделно от това с помощта на тях се усещам енергична, работоспособна и по-трудно се изтощавам. Препоръчвам Живите витамини и на близки, и на пациенти, тъй като знам, че ще останат удовлетворени.
Магистър-фармацевт Мария Тунова, аптека „ Мария Тунова” ЕООД

УМ КАТО БРЪСНАЧ, ПАМЕТ КАТО ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИК

Живите витамини са намерили твърдо място и в практиката на сътрудника и съгражданин на доктор Шалабутова – доктор Атанас Димов. Неговите наблюдения обаче демонстрират още един, спомагателен благоприятен резултат от приема на продукта Live Vitamins – възстановяване на паметта.

Пациентите виждат усилване на паметта и възстановяване на общото им здравословно положение

Като общопрактикуващ доктор всекидневно се срещам с пациенти, които демонстрират изрично дефицит в приема на витамини. Симптоматиката е разнородна – на някои косата е оредяла и пада повече от естественото, на различен ноктите му се чупят, трети страдат от чести настинки. Показател за това е също и възприятието на изнемощялост заран или вечер, неналичието на сили и понижената продуктивност денем. При възрастните пациенти внезапно се утежнява паметта и мисловните качества, стартират мъчно да се концентрират в всекидневието си.

Живите витамини (Live Vitamins), или наричани още биоактивни витамини, са единствени по рода си у нас и желани от мен за превъзмогване на тези недоволства. Те са неведнъж по-силни от елементарните мултивитамини и дават забележими и бързи резултати. Това се удостовери и в моята клинична процедура, когато аз ги приложих върху две групи пациенти. В едната група включих лица във възрастовата категория 70–80 години, при които следих постоянно повтарящи се боледувания в резултат на доста намалени защитни сили. Втората група обхвана лица на възраст 40–50 години с тежки или хронични съпътстващи болести.

Още след първия месец от лечението – всекидневен банкет на 2 капсули Live Vitamins – пациентите оповестяват за обилни усъвършенствания в положението им. Всички регистрират повишение на тонуса и се усещат по-жизнени, а забележителен брой от представителите на първата група са забелязали и добър резултат върху паметта. За попълване на дефицита на потребни субстанции, както и за по-траен резултат лечението продължава най-малко 3 месеца.

Пациентите и от двете групи одобряват Live Vitamins дружно с разнообразни лекарствени препарати съгласно положението им. При нито един от тях не се демонстрираха странични феномени, което демонстрира, че Живите витамини са изцяло подобаващи за прибавяне към разнообразни медикаментозни лечебни схеми.

На пазара Live Vitamins са налични в аптеките и могат да се употребяват от хора от разнообразни възрасти. Те оказват удобно влияние върху функционалността на имунната система, сърцето и кръвоносните съдове, костите и ставите, за тонус и сила, по-добра памет и опция за централизация, за поддържане на външния тип и така нататък
Д-р Атанас Димов, ОПЛ, МЦ „ Димед “, Пловдив

ЖИВИТЕ ВИТАМИНИ ПАЗЯТ ДЕЦАТА ОТ ЗИМНИТЕ БОЛЕСТИ

 В доза от единствено 1 капсула на ден Живите витамини са подобаващи и за деца над 3-годишна възраст. Това улеснение и специфичните им качества са ги създали неизменима част от снаряжението на педиатрите.

С Live Vitamins дребните ми пациенти са в най-хубавите ръце

 Витамините са неизменима част от нашето хранене. Най-голяма значимост получават при децата. В дългогодишната ми процедура като педиатър непрекъснато се постанова да включвам и витамини към лекуването. Имам няколко групи деца, които имат нараснала потребност от витаминни добавки: постоянно боледуващи и такива, които страдат от гастроинтестинални проблеми, астма, диабет; деца с небалансирана диета; деца, които пропущат храненията или залагат на високо въглехидратни храни; деца, които имат лимитирана диета – вегетарианска, веганска и така нататък

В търсене на съответно и комфортно решение за моите пациенти, аз попаднах на така наречените Живи Витамини (Live Vitamins), които съдържат всичко належащо. Създадени по френска патентована технология – LICAPS™ (т.е. течни капсули), те дават най-важните хранителни субстанции в подготвен тип за пълноценно асимилиране. Лесният банкет от една капсула на ден е в огромно улеснение за децата и родителите им. Капсулите са от рибен желатин, без глутен, захар и оцветители, с равен ход на усвояване като са подобаващи както за по-големите ми пациенти, по този начин и за по-малките. Ежедневно предлагам Живи Витамини и знам, че пациентите ми са в положителни ръце.
Д-р Милчо Галев, педиатър, поликлиника „ Младост “, София

В поддръжка на наблюденията на експертите е и персоналният опит на Виолета Димчева и Малина Ставрева от София. И двете майки попаднали на Live Vitamins, търсейки средство да скъсат омагьосания кръг на непрекъснатите боледувания на техните деца.

С Живите витамини дъщеричката ми боледува по-рядко и по-кратко

 Дъщеря ми е на 4 годинки и доста постоянно боледува. С педиатъра бяхме вдигнали ръце – каквото и да ѝ давах, мине не мине време и тя отново се разболяваше. Последният ни опит бяха така наречен Живи витамини. Педиатърът ме посъветва да стартира да ѝ ги давам още щом захладнее времето, с цел да изградим и подсилим имунитета ѝ за през зимата.

Всеки ден ѝ давах по 1 капсула Live Vitamins в продължение на 3 месеца. Благодарна съм на нашия доктор, тъй като откогато ѝ давам Живите витамини, тя боледува доста по-рядко, а в случай че въпреки всичко я хване нещо, то отшумява бързо – до има-няма 3 дни. Live Vitamins се оказаха решението. Вече ги предлагам на всички майки към мен и те също са удовлетворени. Live Vitamins просто са същинските витамини.
Виолета Димчева, 36 година, гр. София

Аз ги пих около вирус, а те усъвършенстваха и външния ми тип

 С дребния ми наследник бяхме в непрекъсната въртележка от вируси. Хващаше всичко, което мине през детската градина, и го носеше у нас. Взех си Живите витамини по рекомендация на другарка, с цел да „ пресечем “ следващата болест. Синът ми е на 6 години и на него давах по 1 капсула, а аз пиех по 2 – това са оптималните предложени дози.

Проблемът, поради който ги бях купила, отшумя съвсем незабелязано – лекарката ми беше дала 5-дневен болничен, а ние бяхме на крайници още на втория–третия ден. Въпреки това и двамата с детето продължихме да ги пием 2 месеца. С тях скъсахме низа от заболявания. И освен това. Не мога да ви опиша изненадата си, когато забелязах и смяна в положението на кожата и косата ми – станаха очевидно по-здрави и красиви. Опитайте и няма да съжалявате.
Малина Ставрева, 41 година, София

НА КАКВО ДЪЛЖАТ ЖИВИТЕ ВИТАМИНИ СВОЯТА ЕФЕКТИВНОСТ?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР