За първи път контролните органи затварят две плажни дискотеки за

...
За първи път контролните органи затварят две плажни дискотеки за
Коментари Харесай

Затвориха дискотеките Какао бийч и Хедон заради шума

За първи път контролните органи затварят две плажни нощни заведения за неспазване на Закона за отбрана от шума, заяви в Бургас вицепремиерът Валери Симеонов. Заради многократни нарушавания са спрени от употреба дискотека “Какао бийч “ в Слънчев бряг и нощен бар „ Хедон “ в Созопол.

" И на двете места са открити мероприятия, някакви там концерти с по няколко хиляди индивида, които са участвали в откритите площи на плажа и пред “Какаовия плаж “, и пред " Хедон ". Разпоредено е прекъсването на звука. И на двете места е отказано ".

" Това не е персонална вендета, а към тези две заведения е приложена крайната мярка, тъй като неведнъж са нарушавали закона ", посочи Валери Симеонов.

В отговор от бар " Хедон " обявиха: " В момента поради един човек, наименуван Валери Симеонов, 30, а даже и повече хора седят без работа. Нещата няма да останат по този начин ".

Вицепремиерът Симеонов е внесъл сигнал до прокуратурата против кмета на Созопол Панайот Рейзи. Сигналът е за издадени позволения за работа на нелегално издигнати обекти, които нямат строителни документи. От своя страна кметът Рейзи сподели: " Няма нищо на този стадий ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР