За първи път жена печели хитовото риалити Фермата. 22-годишната Веселка

...
За първи път жена печели хитовото риалити Фермата. 22-годишната Веселка
Коментари Харесай

Иван Христов: Веселка спечели „Фермата” с постоянство, откровеност и трудолюбие

За първи път жена печели хитовото риалити " Фермата ". 22-годишната Веселка от село Борима надви с 60:20 точки и също така получи безапелационната поддръжка на зрителския избор - цели 79%.

Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов и Сами Хоссни бяха финалистите в хитовото риалити. В последния конфликт един против различен се изправиха Веселка и Красимир.

Снимка: btvnovinite.bg

" Толкова нови неща се случиха за първи път в петия сезон – жена завоюва, „ Фермата” напусна рамките на малкия екран и се трансформира в книга, неповторим пробив в интернет пространството”, сподели в „ Тази неделя” Иван Христов, водещ и продуцент на „ Фермата: Нов свят”.
Веселка завоюва „ Фермата: Нов свят “ За първи път жена печели хитовото риалити на bTV
Според него Веселка завоюва поради постоянството, откровеността, трудолюбието и страхотните си умения.

" Фермата” за следващ път сподели, че е предаване, в което спечелилият печели поради всичко, което съставлява. Не е просто да покажеш една сълзлива история и всички хора да гласоподават за теб. Ако ти не си бил пореден, няма по какъв начин феновете да те заобичат и да спечелиш”, на мнение е Иван Христов.

Снимка: btvnovinite.bg

" Да вярваш в себе си е едно от нещата, които във „ Фермата” чорбаджиите се пробваха да научат сиромасите. Сиромасите пък ги научиха да бъдат по-човечни. Търсихме предписания за благополучие, само че се оказа, че са доста различни”, показа основният сценарист на предаването Мирон Крумов.

Според Иван обаче бариерата сред бедните и богатите не е съумяла да падне напълно, само че обменът на познания и човечност се е случил.
Преди огромния край: Кой ще завоюва " Фермата "? След три месеца, изкарани в сурови условия, четиримата финалисти са Веселка Маринова, Красимир Джунов и Сами Хоссни
„ Фермата” беше сезонът на любовта. Сезонът на добротата, която излезе отвън границите на „ Фермата”. В 13-ата седмица фермерите оповестиха за обмен всичко, което са произвели. Събра се сума от към 4200 лева, която те взеха решение да разделят на две. Половината да отиде за ремонт на детската стая в къщата на Веселка, а другата да отиде в домове, които тя реши, че са подобаващи. Веселка избра единият да е в село Дрен, а другият - в Самоков”, описа Иван Христов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР