За първи път Хари защити себе си и Меган.Един от

...
За първи път Хари защити себе си и Меган.Един от
Коментари Харесай

Принц Хари се извини след последния скандал за него и Меган

За първи път Хари отбрани себе си и Меган.

Един от последните кавги около принц Хари и Меган Маркъл е по отношение на почивката им в Ибиза това лято.

За да стигнат до дестинацията си, те избраха да пътуват с частен аероплан, на който те бяха единствените пасажери

Това незабавно провокира неприятни мнения, че херцозите са хипокрити, откакто пазят в обществените медии екологичния метод на живот и все пак не пътуват с публични самолети – избор, който е по-щадящ към природата.

След известно време абсурдът по мотива затихна, само че в този момент всичко стартира още веднъж, откакто Хари разгласи основаването на партньорство с няколко международни компании за по-екологичен туризъм.

На формалното събитие за самодейността, която носи името “Travalyst”, попитаха Хари за какво промотира резистентен метод на пътешестване, когато самият той не го практикува.

За да се отбрани, той отговори: “Всеки прави неточности. Това, което можем да създадем, е да се опитаме да бъдем по-добри”.

Въпреки че отговорът му не удовлетвори множеството от хората, би трябвало да признаем, че концепцията за “Travalyst” е добра. Инициативата сплотява компании травел компании и уеб сайтове като booking, който оферират по-екологични способи за пътешестване. Друга основна цел на организацията ще бъде да обезпечи по-голям доход на локалното население от туризма.

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР