За първи път е наблюдавано зелено сияние на Марс …Орбитален

...
За първи път е наблюдавано зелено сияние на Марс …Орбитален
Коментари Харесай

За първи път е наблюдавано зелено сияние на Марс

За първи път е следено зелено зарево на Марс …Орбитален галактически транспортен съд е разкрил събитие, което най-малко до момента е следено единствено на Земята (HiddenTruth.site).

 За първи път е следено зелено зарево на Марс …
За първи път е следено зелено зарево на Марс …Когато астронавтите от Международната галактическа станция (International Space Station) поглеждат към нашата планета, от време на време виждат неповторимо зелено зарево. То е резултатът от кислородните атоми и светлината от Слънцето.Сега, за първи път сходно зарево е забелязано и на Марс.Наблюдението е направено от галактическия транспортен съд Trace Gas Orbiter (TGO), който е издигнат и изстрелян като част от съдействие сред Роскосмос (Roscosmos) и Европейската галактическа организация (European Space Agency). Четете още: Ключово значение за оцеляването на индивида на Марс има рециклиранетоТрябва да се подчертае, че всъщност явлението е друго от полярните сияния, следени в северното и южното небе на Земята. Те се получават, когато заредените частици от Слънцето се форсират по полевите линии на магнитното поле на Земята и взаимодействат с газовите атоми в нейната атмосфера.
За разлика от тях, зеленото зарево се дължи на взаимоотношението сред кислородните атоми и слънчевата светлина.Д-р Маниш Пател (Dr Manish Patel) споделя: “Това е хубав феномен! Никога не сме възнамерявали задача да търсим сходни неща. Но, ние би трябвало да изследваме и изследваме всички, преди да стигнем до Марс. Когато видяхме този феномен, ние си казахме: „ е, дано да разгледаме това! “. “Тепърва следва да разберем какво съставлява това зелено зарево …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР