За първи път двойки от Колумбия, Сан Марино и Израел

...
За първи път двойки от Колумбия, Сан Марино и Израел
Коментари Харесай

Купа Бургас кани двойки от Колумбия, Сан Марино и Израел

За първи път двойки от Колумбия, Сан Марино и Израел ще вземат присъединяване в влиятелното интернационално съревнование по спортни танци " Купа Бургас ". В 33-то издание на шампионата ще взета присъединяване 300 двойки от 24 страни. Това стана ясно на конференция през днешния ден в Бургас, в която взеха присъединяване зам.-кметът по Европейски политики и Околна среда Руска Бояджиева, ръководителят на КСТ " Бургас 1975 " Андрей Тодоров и представители на управителният съвет на клуба.
Турнирът " Купа Бургас " ще се организира в зала " Младост " 1 и 2 юни. Продажбата на билети ще се реализира в дните на надпреварата на касите пред зала " Младост ".Цената на билетите е 6 лева, като за инвалиди, пенсионери и деца до 6 години- входът е свободен.
В 33- издание ще вземат присъединяване топ двойки от Малта, Русия, Латвия, Германия, Италия, Кипър, Турция, Гърция, Сърбия, Румъния, Естония, Азербайджан, Сан Марино, Испания, Молдова,, Колумбия, България и други За надпреварата в Бургас идват и 2 двойки от топ 20 на международната сан листа. Това са Ерик Теста и Федерика Брезо от Италия и Артьом Лясковски и Ксения Запутряева от Израел. От бургаския клуб, който е зомакин на надпреварата за купите ще се борят 23 двойки.
Турнирът е кръг от WDSF Open.
" Купа Бургас " ще се журира от 13 съдии от 13 страни-членки на WDSF/Световната организация по спортни танци/.Председател на журито е Върджил Григоре от Румъния.
В него ще вземат участие повече от 48 двойки от 18 федерации.
" Купа Бургас " е извънредно елитно и оспорвано съревнование, което обезпечава на участващите двойки извънредно висок брой точки за Световната сан листа.
В рамките на двата спортни дни още веднъж ще се организира и шампионатът " Изгряващи звезди "
То се провежда от КСТ " Бургас1975 ", Българска федерация по спортни танци и Община Бургас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР