За първи път чувам, че Борислав Сарафов се плаши от

...
За първи път чувам, че Борислав Сарафов се плаши от
Коментари Харесай

Странно е, че Сарафов се плаши от човека, когото следваше навсякъде, обяви заместникът му

За първи път слушам, че Борислав Сарафов се плаши от нещо, изключително от индивида, който следваше на всички места. Така зам.-шефът на Националната следствена работа Ясен Тодоров разяснява пред Би Ти Ви което той направи, откакто сутринта основният прокурор и го упрекна в опит да направи прелом в държавното обвиняване. Сарафов заяви, че се тормози за здравето си и изиска да му бъде назначена защита. Според него Гешев е " невменяем ".

 Министър Демерджиев: Гешев остави политиците да безчинстват и реагира, когато му посегнаха Министър Демерджиев: Гешев остави политиците да безчинстват и реагира, когато му посегнаха

" Не мисля, че Иван Гешев има проблеми с емоционалността си и да е податлив да извърши закононарушение, въпреки всичко го познавам от близо 30 години. Не съм забелязал Борислав Сарафов да е бил заплашван. До предишния петък комуникирахме съвършено тримата (бел. ред. Иван Гешев, Борислав Сарафов и Ясен Тодоров). Изведнъж господин Сарафов провидя някакви проблеми в прокуратурата. Всичко сред нас беше окей досега, в който беше осъществен атентатът против основния прокурор ", съобщи Тодоров.

Той напомни, че през декември 2022 година Сарафов е бил определен за втори мандат отпред на следствието. Тогава в своята идея той показал, че всичко е наред в работата на прокуратурата.

 Цитат на деня: Време е политическият отпадък от Народното събрание да бъде изметен Цитат на деня: Време е политическият отпадък от Народното събрание да бъде изметен
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР