За първа година Варна ще бъде домакин на един от

...
За първа година Варна ще бъде домакин на един от
Коментари Харесай

Варна посреща един от най-големите форуми за женско и детско здраве


За първа година Варна ще бъде хазаин на един от най-големите конгреси за бъдещи и сегашни родители – „ Мама Знае “. Събитието ще се организира на 16 и 17 март в хотел Рослин Димят.

Форумът ще предложи богата семинарна стратегия в комбиниране с ревю за детски артикули и услуги. Целта е варненските родители да могат да получат всичко належащо като информация и артикули за развъждането на детето, както и професионални препоръки за това по какъв начин да подобрят своето здраве и това на цялото си семейство.

Форумната част ще даде достъп до най-актуалната и тествана информация, обвързвана с бременността, женското и детско здраве. Посетителите ще получат доста на практика препоръки, свързани с развъждането и грижата за детето от водещи здравни експерти от цялата страна и района, на които ще може да задават непосредствено своите въпроси. В програмата ще бъдат наранени тематики за раждането, бременността и майчиното здраве, кърменето, физическото и прочувствено развиване детето през първите години от живота му, както и психическите аспекти на родителството и взаимоотношенията сред родителите след появяването на дете в фамилията.

Подробна информация за лекторите и програмата може да видите тук: 

Изложбената част е подкрепена от едни от най-утвърдените марки на българския пазар, профилирани в производството и дистрибуцията на детски артикули и услуги. Гостите на събитието ще имат опцията да се срещнете персонално с техните притежатели и консултанти. На техните щандове всеки клиент ще може да си направи безвъзмездна консултация, както и да тества и закупи с отстъпки артикули за бременната, детето и дома.

Всички записали се гости ще могат да се включат в редица игри и томболи с парични и предметни награди.

Всеки искащи могат гратис да се записват, което ще им даде достъп до лекционния курс и томболите на конгрес „ Мама Знае “ тук - 

Внимание: Местата в лекционната част на събитието са лимитирани и изискват наложителна предварителна регистрация.

Вход: СВОБОДЕН

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР