„За първа година изцяло българска фирма е победител в класацията

...
„За първа година изцяло българска фирма е победител в класацията
Коментари Харесай

За първи път българска фирма е победител в класацията ИКТ ТОП 100

„ За първа година напълно българска компания е победител в класацията ИКТ ТОП 100 на софтуерните компании у нас. Това е „ Поликомп “, която предлага новаторски артикули и услуги на одобрени международни производители. “ Това съобщи заместник-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов по време на гала по връчване на премиите на ICT Media. Компанията обезпечава конкурентни преимущества и на клиентите, които получават достъп до характерна техническа и ценова информация и могат да вършат поръчки непосредствено, както и да ревизират статуса на поръчката непосредствено в уеб страницата на „ Поликомп “.

От самото си основаване компанията бележи непрестанен растеж на осъществения оборот, с помощта на повече от 1200 дилъри. „ Поликомп “ разполага с мощна осведомителна система, позволяваща надзор и ръководство на всички търговски и логистични процеси във компанията.

На церемонията зам.-министър Борисов съобщи, че насърчаването на бизнес самодейността и нововъведенията е главен приоритет на Министерство на стопанската система. Той посочи, че ICT секторът в България се оказа доста значим за българската стопанска система, оказа се фактор за българската непоклатимост.

В умозаключение зам.-икономическият министър акцентира, че България е мястото, където младите, умните и съумелите хора би трябвало да продължат реализацията си “, а не да напущат страната ни.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР