За парламентарна група са необходими 10 народни представители, ние в

...
За парламентарна група са необходими 10 народни представители, ние в
Коментари Харесай

Ива Митева: Има натиск върху още мои колеги да напуснат „Има такъв народ“

За парламентарна група са нужни 10 народни представители, ние в „ ИТН “ ги имаме, тъй че, мисля, че няма мотив да депозирам оставка като заместник-председател на Народното събрание. Това съобщи Ива Митева в „ Лице в лице “ по бТВ.

Надявам се това да е броя, окончателната, която напусна нашата партия. Въпреки че и нощес продължи натиска върху мои сътрудници, доста е неприятно. Звъняли са на двама мои сътрудници, резултатът е негативен. Надявам се да няма повече напуснали, добави Митева.

Аз в действителност съм в потрес, откакто видях сътрудниците, които бяха застанали през вчерашния ден на тази маса и не можех да допускам до последно. Днес на сътрудниците в парламентарна група цитирах един пост на господин Василев, в който той споделя, че Слави не търси популярност, власт и пари. И той, и в това се крепи неговата независимост. Как този човек си промени мнението за толкоз къс интервал от време и кое го накара да го направи, в случай че най-малко ние не сме видели никакви доказателства. Нека да изнесат тези доказателства, за които приказват, в общественото пространство, тъй като в последно време единствено се замеряме с думи. Нека да стартира да демонстрира документи, да може да се ориентира обществото, сподели още Ива Митева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР