За оцелелите при тежката катастрофа край Своге няма абсолютно никакво

...
За оцелелите при тежката катастрофа край Своге няма абсолютно никакво
Коментари Харесай

Оцелели от ада край Своге: Не могат да вдигнат мъртвите от гроба

За оживелите при тежката злополука край Своге няма безусловно никакво значение какъв брой души е обвинила прокуратурата за случая. За тях няма наказване, което да заличи физическата и прочувствената болежка.

„ Здравето няма да върнат на хората. Няма да вдигнат и мъртвите от гроба. Така че колкото и обвинени да има, все тая”, разяснява Зоя Хубева, една от потърпевшите при злополуката пред Нова ТВ.

След случая тя към момента се учи да върви. Учи се да живее и без брачна половинка си Любен, който губи във съдбовната вечер. Днес Зоя живее поради децата и внуците си. „ Хубаво е човек да е жив. Въпреки всичко, макар мъките”, безапелационна е тя.

Първите си стъпки сама след злополуката скоро прави и Спаска Петрова от Нови Искър. „ Ръката ми е счупена. Раменната става. И крайници ми беше на сол”, изясни тя. Възрастната жена счита, че седалката в рейса я е избавила.

Тя обаче не има вяра в правораздаването. „ За момента са отговорни. След обжалването всичко живо е целесъобразно. Тия жестоки безсънни нощи, тия контузии не може да бъдат изплатени с нищо”, безапелационна е Лидия. „ Каквото мога, всичко ще върша. Няма да се лиша от нищо”, заключи тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР