За осми път Лидл България ще проведе своята практикантска програма

...
За осми път Лидл България ще проведе своята практикантска програма
Коментари Харесай

Лидл България за осми път ще проведе практикантската си програма

За осми път Лидл България ще организира своята практикантска стратегия и ще даде опция на възпитаници от цялата страна да прекарат едно друго лято – да завоюват първите си пари, да натрупат скъп опит и нови познания и умения. Всички младежи, навършили 18 години, могат да аплайват до 7 май, като изпратят своето CV на. Кандидатите наложително би трябвало да посочат града и квартала, в които живеят.  

Лятната процедура на Lidl ще се организира от 1 юли до 31 август. В този интервал учениците ще получават по 600 лева бруто на месец (за 6-часов работен ден от понеделник до петък) и по 60 лева ваучери за храна. Те ще могат да се възползват и от един ден отпуск за рожден ден, както и ще преминат през разнообразни онлайн образования. А в случай че се оправят сполучливо със своите задания, имат и действителния късмет да продължат да работят в Lidl на непрекъснат контракт. Към всички тези преимущества, компанията още веднъж прибавя и атрактивни награди. Всички сполучливо приключили програмата ще вземат участие в лотария за спечелването на огромната премия – 1000 лева, и две по-малки – на стойност 400 лева, които могат да влагат за осъществяване на своя фантазия.  

„ Практикантската стратегия е измежду най-успешните юношески планове на Lidl и към нея обичайно има огромен интерес. Тя дава на възпитаници в цяла България отлична опция да учат в действителна среда и да почерпят скъп опит от потвърдена интернационална компания като Lidl. Така младежите освен печелят първите си пари, само че се срещат с екип от експерти и развиват основни умения като организираност, неизменност, ефикасна връзка и други. Вярваме, че практиката в Lidl ще им бъде потребна и ще се радваме да ги посрещнем и това лято в екипа на Лидл България “, разяснява Катерина Шопова, шеф „ Човешки запаси “.  

Програмата се прави оценка позитивно от участниците в предходните ѝ издания. Практикантите споделят, че им подхожда динамичността в магазините, отношението сред сътрудниците и опцията да учат нови неща като работа в екип и умения за другарство с клиенти. Практикантската стратегия е част от цялостната устойчива тактика на Лидл България за поддръжка на младите фрагменти посредством разнообразни начинания за възпитаници и студенти, измежду които стажантска и trainee стратегия, както и поддръжка за дуалното обучение.  

Пълна информация за лятната процедура и изискванията за кандидатстване може да намерите на кариерния уебсайт
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР