За осма поредна година VIVACOM и Факултетът по телекомуникации на

...
За осма поредна година VIVACOM и Факултетът по телекомуникации на
Коментари Харесай

ТУ-София и VIVACOM отново провеждат студентски курсове с практическа насоченост


За осма поредна година VIVACOM и Факултетът по телекомуникации на Технически университет – София организират взаимно „ VIVACOM Техническа академия “. В академията преподаватели от университета и експерти от телекома организират на практика насочени курсове, които не са включени в постоянния проект за образование на студентите. От тази година в програмата има и нов курс по „ Основи на програмирането “, който ще даде на студентите на практика насоки в региона на разработка на програмен продукт и мобилни приложения. Така те освен ще надградят знанията и уменията си, само че и ще се срещнат от близко с работата в телеком промишлеността.

 ТУ-София и VIVACOM още веднъж организират студентски курсове с практическа устременост

За този план българският телеком беше отличен с първа премия в категория „ Инвеститор в човешкия капитал и изискванията на труд “ на 14-те годишни награди за виновен бизнес на Българския конгрес на бизнес водачите през 2017 година.

И тази година за студентите са планувани профилирани софтуерни курсове, свързани с ръководство на планове, механически британски език, създаване на артикули и услуги, правна рамка и регулация на телекомуникациите, бизнес връзки и развиване на презентационни умения.

Техническата академия е ориентирана към студенти от III и IV курс - специалности „ Телекомуникации “, „ Компютърни системи и технологии “ и „ Електроника” в Технически университет. Приетите в академията са минали проби и изявленията, с цел да потвърдят своите познания и мотивация да продължат развиването си в телекомуникационния отрасъл.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР