За осма поредна година ЧЕЗ ще предостави стипендии на талантливи

...
За осма поредна година ЧЕЗ ще предостави стипендии на талантливи
Коментари Харесай

ЧЕЗ отново търси най-талантливите ученици от 12 клас на професионалните гимназии

За осма поредна година ЧЕЗ ще даде стипендии на надарени възпитаници от 12 клас на професионалните механически гимназии в Западна България.
Състезанието по електроенергетика „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ се организира под патронажа на районния управител на ЧЕЗ за България Карел Крал и е част от графика на националните надпревари по специалности през образователната 2019–2020 година на Министерството на образованието и науката.

В състезанието могат да вземат участие гимназисти от електротехнически специалности в финален курс на образование. Регистрацията се реализира до 30 ноември на уеб страницата www.stipendiant.com, където може да се откри и повече информация за регламента на надпреварата и интервалите за осъществяване на обособените кръгове. По традиция състезанието започва през декември, а финалът му ще бъде през март следващата година, когато на тържествена гала ще станат известни и имената на шестимата носители на стипендии на ЧЕЗ за 2020 година От две години стипендии към този момент могат да получат и студенти от техническите висши учебни заведения в Западна България.

Досега в надпреварата са взели участие над 850 възпитаници, от които 51 са получили стипендии от ЧЕЗ, а 17 стипендианти са намерили своя кариерен път в фирмите от Групата ЧЕЗ в България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР