За осма поредна година авторитетният конкурс „Най-добра българска фирма на

...
За осма поредна година авторитетният конкурс „Най-добра българска фирма на
Коментари Харесай

Започва осмото издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

За осма поредна година авторитетният конкурс „ Най-добра българска компания на годината “ ще отличи най-успешните български компании. Инициативата се организира с помощта на Първа капиталова банка (Fibank). Мисията на плана е да потвърди, че в България има компании на международно равнище, популяризирайки сполучливите бизнес модели в страната. Надпреварата цели да подтиква развиването на българското предприемачество и да стимулира компаниите в тяхната конкурентоспособност и иновативност.

Компетентно жури ще отличи фирмите, които имат постоянен напредък, демонстрират благоприятни условия за справяне в конкурентна среда, имат капацитет за нахлуване на нови пазари и прогресивни бизнес хрумвания. Част от критериите са използването на сполучливи тактики за развиване на компаниите и налагането на комерсиалната марка. Задължително изискване за присъединяване е фирмите да имат български капитал, български мениджмънт и да съставляват български бранд.

Членове на журито са водещи имена от бизнеса и медийните среди у нас като: господин Чавдар Златев – Изпълнителен шеф и член на УС на Fibank; социологът Кънчо Стойчев – Председател на „ Произведено в България – съюз на дребния и междинен бизнес “; финансистът Емил Хърсев; госпожа Венелина Гочева – притежател и шеф на Медийна група България; господин Йордан Матеев – издател на Forbes България и госпожа Ваня Манова - Регионален управител на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Интересът към влиятелния конкурс е трайно висок – в миналогодишното издание се включиха близо 300 компании. Категориите, в които фирмите се състезават, са: „ Микро и дребна компания “, „ Средна и огромна компания “ и „ Най-успешна българка в бизнеса - премия за женско предприемачество “. Всяка година се присъжда и специфична премия за „ Фирма на публиката “, която се избира от хората посредством онлайн гласоподаване.

Фирмите, искащи да вземат участие в конкуренцията, е належащо да попълнят къс електронен въпросник. Той може да бъде открит на уеб страницата на състезанието - http://naidobrafirma.bg/Questionnaire/.

Заявки за присъединяване ще се одобряват до 28 октомври 2019 г.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР