За опит за преврат на арабското управление е арестуван в

...
За опит за преврат на арабското управление е арестуван в
Коментари Харесай

Арестуваният брадър Даниел: Обвиниха ме, че ще правя преврат в Дубай

За опит за прелом на арабското ръководство е задържан в Дубай Даниел Делчев, научи HotArena.

Това твърди той в диалог с " България Днес “, след мистериозното си завръщане. Той потъва мистериозно вдън земя за повече от 10 месеца, откакто отпътува със своя другарка на екскурзия в Арабските емирства. Интерпол го пуска за търсене, след което е публикувана информация, че е арестуван дружно с още двама българи.

„ Тръгнах да диря татко си, който се оказа огромна съчка в арабския свят. Имах среща с шефа на неговата защита, когато ме обкръжиха 20 джипа и изскочиха командоси. Арестуваха ме, а обвиняването ми бе за опит за прелом. Искал съм да смъква тамошното държавно управление. Кой потегля да прави сходни неща по джапанки “, споделя риалити звездата.

Твърди, че полицията му е връчила всички документи на български, като измежду тях имало и негово досие в Държавна сигурност. По думите му агентурното  му име е Пришълеца.

„ Учудих се от кое място имат тази информация за мен, а се оказа, че те са ме следили около татко ми “. Той и другите българи били наказани на по 10 години затвор. Според Даниел другите двама към този момент ги излежават, а той се измъкнал с връзки. Прокурорът, който му оказал помощ се оказал негов родственик – около татко му. „ Връчи ми паспорта и се прибрах в България “ , твърди брадърът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР