За опасен, според думите му, строеж в центъра на Пловдив

...
За опасен, според думите му, строеж в центъра на Пловдив
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Строежът на новия хотел в центъра е опасен и в куп нарушения!

За рисков, съгласно думите му, градеж в центъра на Пловдив алармира четец на Plovdiv24.bg . Мястото - кръстовището до църквата " Св. Петка ". Ето какво споделя пловдивчанинът: " Строежът на кръстовището на бул. " Княгиня Мария Луиза " и ул. " Иван Перпелиев " е рисков за пешеходците и е в куп нарушавания.

Строителният обект няма предпазно скеле. Кранът им товари и разтоварва от спрели камиони и бетоновози непосредствено от булеварда, върху главите на преминаващите пешеходци:

Това блокиране от време на време продължава с часове. От ъде минават пешеходците през това време? Единствената опция, в случай че идваш от изток, е да се върнеш 500 метра обратно (до първия пешеходен светофар на " Мария Луиза " ), да пресечеш булеварда, да вървиш още 500 метра, да пресечеш отново булеварда и това единствено с цел да стигнеш от другата страна на градежа! Обходни направления не са обозначени.

Понякога бетоновозите на обекта блокират и пътните платна. Край градежа не е оставен никакъв тротоар за пешеходци. Как да мине от тук майка с детска количка? 

Да не приказваме за мръсотията, която се изнася по околния тротоар и велоалея. Тук към този момент има най-малко 3 пръста пясък. Мисля че всичките тези нарушавания би трябвало да са неприемливи за обект в центъра на град, който претендира да бъде Европейска столица на културата! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР