За Олександър Зинченко добрата седмица се превърна в страхотна. В

...
За Олександър Зинченко добрата седмица се превърна в страхотна. В
Коментари Харесай

Зинченко чу най-важното "Да", облечен в националната фланелка

За Олександър Зинченко положителната седмица се трансформира в страхотна. В понеделник Украйна победи Португалия вкъщи с 2:1 и се класира за Евро 2020. В сряда бранителят на британския първенец " Манчестър Сити " чу заветното " Да " от приятелката си - спортната журналистка Влада Седан, на Националния стадион в Киев, преди хиляди почитатели по трибуните.

22-годишният Зинченко падна на коляно и предложи брак на красивата Влада. И двамата бяха облечени във фланелки на националния тим, а на терена бе направено голямо легло от червени и бели рози.

" Най-важното " ДА " в моя живот ", написа футболистът, публикувайки фотография на щастливата двойка в обществените мрежи.

Снимка: Instagram

По-рано през годината започнаха да витаят клюки за любовна връзка сред Зинченко и журналистката. Първо той я целуна, до момента в който тя взимаше изявление при успеха на Украйна с 5:0 над Сърбия през юни.

След триумфа над Кристиано Роналдо и компания, Зинченко си открадна нова целувка, до момента в който тя се опитваше да вземе изявление от негов съотборник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР