За около десет минути актуализацията на бюджета бе гласувана на

...
За около десет минути актуализацията на бюджета бе гласувана на
Коментари Харесай

Приеха и на второ четене актуализацията на бюджета

За към 10 минути актуализацията на бюджета бе гласувана на първо и на второ четене в Народното събрание. Отново с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи поради договорката за F-16 бяха утвърдени промени, които усилват бюджетния недостиг към четири пъти. Дебатите към договорката със Съединени американски щати не престават към този момент над пет часа. Депутатите първо ратифицираха интернационалните контракти за покупка на самолетите, в този момент следва да се разисква рамковото съглашение.
Шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова разгласи, че ГЕРБ е най-отговорната политическа партия, тъй като е прокарала договорката. От Движение за права и свободи поддържаха всички оферти на ръководещите, тъй като с покупката на самолетите се подсигурила националната сигурност.
Българска социалистическа партия, " Атака ", НФСБ и Воля гласоподаваха срещу и предизвестиха, че за голяма сума пари получаваме нефункционални изтребители.
Най-бедната страна в Европейски Съюз ще финансира държавния дълг на богатата и високо развита страна Съединени американски щати, съобщи по време на дебатите Румен Гечев от Българска социалистическа партия. Социалистите оповестиха, че са срещу заплащането вкупом. Не сме съгласни да се заплащат предплатено 2,3 милиарда лв. против чертеж на F-16, разяснява Гечев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР