"За огромно съжаление вече имаме 4-цифрена бройка на новооткрити случаи

...
"За огромно съжаление вече имаме 4-цифрена бройка на новооткрити случаи
Коментари Харесай

Пулмологът д-р Симидчиев посочи 3 изолирани симптома на К-19, обяви добра новина!

"За голямо страдание към този момент имаме 4-цифрена численост на новооткрити случаи на COVID-19 за денонощие ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия пулмологът доктор Александър Симидчиев.

"Добрата вест е, че процентът от тези, които влизат в болница, е малко по-нисък ", акцентира той, като изясни, че това е обикновено, защото множеството случаи са в учебните заведения и се касае за по-млади хора.

"Общата численост е доста притеснителна, общият брой приети в болница е висок. От февруари досега опознахме доста повече вируса ", съобщи още доктор Симидчиев.

Нека се концентрираме върху нещата, които можем да променяме - да вървим с маски, да си мием ръцете и да съблюдаваме повече отдалеченост.

"Носенето на маски може да понижи до 30% честотата на новозаразяване. Това е единствената рационална мярка все още. Мерките, които има, са задоволително. Маските ще разрешат да понижим скоростта на разпространяване на вируса.

Сериозен съперник съм да вкарваме спомагателни лекарства, без да знаем тъкмо какво се случва.

Д-р Симидчиев акцентира, че Витамин "Ц " става нездравословен, откакто се разболеете.

Специалистът изясни, че в случай че имаме дефицит на някой витамин, е добре да го възстановим.

"Често витамин Д е по-нисък през зимата ", добави той.

Пулмологът изясни, че изолирани признаци като единствено хрема, единствено гърлобол и единствено температура могат да бъдат симптом за COVID-19.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР