За очакваните хиляди гости на варненския Oktoberfest, който ще се

...
За очакваните хиляди гости на варненския Oktoberfest, който ще се
Коментари Харесай

Отбора на сърцето се включва в нова благотворителна инициатива

За предстоящите хиляди посетители на варненския Oktoberfest, който ще се организира в парка " Аспарухово " за втора поредна година, уредниците са планували разнообразни занимания.

В самия ден на откриването (28 септември) звездите от " Отбора на сърцето " ще изиграят мач с локален варненски тим на стадиона в " Аспарухово ". В редовете на звездния тим ще са Монти, Лео, Играта, Спенс, Дани Златков, Панайот от Биг Брадър. Те не за първи път излизат на терена в името на благотворителни дела.

Този път ще бъдат събирани средства за учебно заведение за деца с увреждания " проф. Иван Шишманов " в Аспарухово. Средставата ще бъдат използавани за закупуването на музикални принадлежности за кабинета по музикална терапия. Така ще бъдат зарадвани към 130 деца, измежду които незрящи, с аутизъм и множествени увреждания.

 Снимка 281869

За събитието сред 28 септември и 7 октомври във Варна, с изключение на немска бира, която ще се лее в обилие, идват особено изпълнителите от немската хип-хоп група Down Low, чийто паметен шлагер Johnny B побъркваше европейските нощни заведения в недалечното минало. Водещ през десетте дни на събитието ще бъде Монти, от някогашната група Ice Cream, който сега прави сполучливи дуети с Петя Алекса.

За дребни и огромни пък ще отвори порти и лунапарк с разнообразни атракциони и занимания. Организаторите са планували и спортна сцена, на която ще се организират разнообразни игри с публиката и където на всеки кръговиден час ще се раздават награди. Входът е свободен.

 Играта, Дичо, Лео и още куп музикални звезди зарадваха първокласниците в столицата
Играта, Дичо, Лео и още куп музикални звезди зарадваха първокласниците в столицата

Инициативата „ Спортувай с БГ музика! ” на BG Music Channel продължава
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР