За Obsidian 2019 беше белязана от The Outer Worlds и

...
За Obsidian 2019 беше белязана от The Outer Worlds и
Коментари Харесай

Obsidian няма да бързат с пускането на нов Pillars of Eternity

За Obsidian 2019 беше белязана от The Outer Worlds и цялото им внимание беше ориентирано в тази посока. Играта излезе с възторжени мнения от геймърите и рецензията, като мнозина, както преди излизането на заглавието, по този начин и по-късно не стопираха да вършат съпоставения с предходни игри на студиото, като Fallout: New Vegas. Но студиото в последните години беше известно най-много с класическото си RPG Pillars of Eternity. Сега, когато Obsidian са към този момент част от Microsoft, а The Outer Worlds е на пазара, какво следва? Ще има ли нов Pillars of Eternity? На този въпрос отговори в края на предходната седмица в Tumblr шефът по дизайна в Obsidian Джош Сойър.

„ Ще има ли Pillars 3? “, стартира Сойър своята обява. Изглежда, че втората игра, Deadfire, не се е продал по този начин добре, както са били упованията на Obsidian, и изключително спрямо първия Pillars of Eternity.

„ Трудно е да се каже за какво едно продължение се продава по-слабо от предшественика си, в случай че и двете игри са получили относително положителни мнения. Дали е тъй като първата игра е задоволила съществуващата потребност и публиката просто не се интересува от втората? Дали тъй като упованието е било по-слабо към продължението? Или тъй като, без значение от мощните ревюта и мощни продажби на първата игра, хората „ в реалност “ не са я харесали? Може би това е композиция от всички тези неща “, написа той.

„ Не бих могъл да дам на нашите фенове играта, която желаят и без да схвана къде съм сбъркал, аз бих се опитал да отгатна какви са проблемите и по какъв начин да ги оправя “, приключва Сойер.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР