За обединение на евроатлантическите сили, за да не потекат руските

...
За обединение на евроатлантическите сили, за да не потекат руските
Коментари Харесай

Атанасов поиска обединени евроатлантически сили и общи органи в ДБ

За обединяване на евроатлантическите сили, с цел да не " потекат съветските потоци ", прикани водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов. Той се разгласи и за общи органи, които да взимат решенията в обединението " Демократична България ", като към тях може да се причислят и сътрудниците от " Промяната ".

Призива си той насочи по време на изявлението си на Третата национална конференция на " Да, България ". Ген. Атанасов бе първия посетител, който приказва пред делегатите.

" Когато демократичните сили са били съединени, постоянно България е печелила от това, а когато сме били разединени, тъмните сили са ни дърпали към азиатския абсолютизъм ", сподели Атанасов и напомни за разцеплението в Съюз на демократичните сили през 90-те, държавните управления на Любен Беров и Жан Виденов.

" През 2017 година, когато се явихме настрана на избори, останахме отвън Народното събрание и четири години страната се управляваше от ГЕРБ дружно с т.нар обединени патриоти, които прокарваха ползите на съветската империя в България. Трябва да си даваме сметка точно за тези моменти от най-новата ни история, с цел да не допуснем в този момент още веднъж да потекат за следващ път съветските потоци, тъй като напълно скоро през последните години това се случваше. България има потребност от своите обединени евроатлантически сили ", сподели Атанасов.

" Това е наша обща задача. Поради тази причина аз считам, че в нашата коалиция и преди всичко в Демократична България би трябвало да работим за по-сериозно единство, би трябвало да създадем общи органи, в които да вземаме дружно решения. Трябва да притеглим и най-младия сегмент - Политическа партия, дружно да водим България по верния път ", сподели Атанасов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР