За няма и месец отношенията между Андреа и Кубрат Пулев

...
За няма и месец отношенията между Андреа и Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кубрат проговори за раздялата с Андреа: Ще приема вината в себе си - slava.bg

За няма и месец връзките сред Андреа и Кубрат Пулев претърпяха няколко съществени обрата, с помощта на които се приближиха до сюжетите на по този начин сполучливите в Латинска Америка трагични теленовели. В този къс период певицата освен се раздели наново със спортиста, само че също по този начин го упрекна в систематични изневери и неистини, като най-после, с цел да удостовери думите си, изкара на бял свят сериозен компромат против него.

Преди няколко седмици тя разгласява на формалната си Фесбук страница фотография на документ за покупко-продажба на апартамент в София, закупен през 2019 година от Кубрат и мистериозна жена, за която Андреа твърди, че е държанка на Пулев. Скоро откакто пусна фрагмента обаче, тя реши да го смъкна от обществената мрежа. Това ѝ деяние обаче не постави завършек на драмата, тъй като напълно неотдавна огорчената Теодора, както е същинското ѝ име, показа изображение с насинена и подута джука, съпроводено от посланието "Извинявай, че изказах истината "... Минути по-късно и тази снимка изчезна от профила ѝ, само че не и без да повдигне куп въпроси измежду феновете ѝ, написа Dir.bg.

Някои от нейните почитатели реагираха първосигнално и допуснаха, че е станала жертва на физическо принуждение поради нотариалния акт, който направи обществено притежание. Други обаче изрекоха безапелационното си мнение, че всичко е режисура от нейна страна, за която си е послужила с грим.

През цялото това време боксьорът мълчеше и по никакъв метод не разяснява нападките на някогашната си половинка. Но в този момент назря мигът, в който затишието от негова страна най-накрая завърши. Наскоро той гостува във видео поредицата "Важното за теб с Ники Кънчев " на Topnovini.bg, където, запитан от водещия, проговори за края на връзката си с попфолк изпълнителката. Отношенията си с нея той дефинира като страсти оттатък естественото, само че все пак резервира положителния звук и може да се каже, че пое отговорността, натоварвайки личните си рамене с нейната тежест.
"Тя е един неповторим човек. Няма по какъв начин човек като мен да е бил с някого толкоз дълго време ей по този начин. Ще приема виновността в себе си, че с Андреа не успяхме ", показа той, като насочи апел към всички да посрещат неприятните неща от живота с усмивка.

По-рано, в дълъг пост, певицата написа, че до момента в който са били дружно Кубрат неведнъж я е молил да остави настрани своята кариера, с цел да стане негова брачна половинка и да му роди правоприемник. Но в този момент тематиката за децата Пулев разяснява по следния метод:

"Не е въпросът просто да създадем деца,а да ги създадем хора, а не да го направиш и да не го виждаш ", сподели той.

Също по този начин опроверга твърденито на Андреа, че възнамерява да навлезе в политиката.

"Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мен - аз ще бъда изхвърлен. Няма по какъв начин да съумея в сходен вид система, тъй като съм образован човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че с цел да се издигне човек дотам и равнище би трябвало да премине през всички тези схеми, в които аз няма по какъв начин да бъда. Не са за мен ", изрично съобщи той, допълвайки, че по-скоро би починал, в сравнение с да съобщи българския народ.

Междувременно Андреа продължи "боксовия мач " против него, нанасяйки своя следващ удар. Тя за следващ път се отдаде на едно от обичаните си занимания напоследък - да дава отговор на въпроси от своите фенове в Инстаграм.

"Хората изневеряват, когато имат неверна визия за това кое е правилно и кое е неверно. Изневярата става и когато човек не има вяра в себе си, не е убеден. Тогава основава неверна визия за себе си ", написа тя.

Изпълнителката на "Излъжи ме " разгласи, че няма мъж до себе си, а отговорът на запитването дали изпитва страдание за нещо гласи, че в последните години е оставила някои хора да стоят на пътя на кариерата ѝ, което дефинира за неточност, която няма да се повтори.

След това запрати по Пулев следващия укор.

"Много е грозно да приказваш за национализъм, за свободен дух, за обединяване на хората, а в това време самият ти да знаеш, че в огледалото не виждаш същинската си същина ", написа тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР