За няколкото месеца, в които са заедно, Камила Кабейо и

За няколкото месеца, в които са заедно, Камила Кабейо и ...

Камила Кабейо и Шон Мендес - любов по време на карантина.


За няколкото месеца, в които са заедно, Камила Кабейо и Шон Мендес безспорно се превърнаха в наши любимци - че как иначе, когато са толкова хубава двойка.

Сега, в тези тежки времена, в които се налага да спазваме домашна карантина, сладките им любовни отношения представляват дори още по голям интерес за нас - и без друго няма какво да правим. Двамата са решили да прекарат времето на социална изолация заедно и по всичко личи, че са по-щастливи от всякога.

Двойката, която е под карантина заедно в Маями, Флорида, беше забелязана по време на кратката си сутрешна разходка из квартала, където живеят, докато се наслаждава се на лъчите на сутрешното слънце.
Камила Кабейо, медитацията и как промени живота й
Какво промени живота на Камила Кабейо

Може да направи същото и с нашия

Ние пък се наслаждаваме на видяното, особено имайки предвид факта, че Шон е решил да направи своята разходка без тениска.

View this post on Instagram
A post shared by Shawmila (@particular.shawmila) on Mar 24, 2020 at 1:18pm PDT

Двамата влюбени ходят ръка за ръка (и с чаша кафе в другата), като от време на време спират, за да се отдават на ласки. Щом са толкова разкрепостени на улицата, само можем да си представим какви ги вършат вечер в леглото. Ех, колко е хубаво човек да е млад, влюбен и богат... дори и по време на карантина.
Камила Кабейо, Шон Мендес и как се развива връзката им
Как Шон Мендес изтощава Камила Кабейо

Любов ли бе, да я опишем

Източник: lifestyle.bg