За няколкото месеца, в които са заедно, Камила Кабейо и

...
За няколкото месеца, в които са заедно, Камила Кабейо и
Коментари Харесай

Камила Кабейо и Шон Мендес - любов по време на карантина

За няколкото месеца, в които са дружно, Камила Кабейо и Шон Мендес несъмнено се трансфораха в наши любимци - че по какъв начин другояче, когато са толкоз хубава двойка.

Сега, в тези тежки времена, в които се постанова да съблюдаваме домашна карантина, сладките им любовни връзки съставляват даже още по огромен интерес за нас - и без друго няма какво да вършим. Двамата са решили да прекарат времето на обществена изолираност дружно и по всичко проличава, че са по-щастливи от всеки път.

Двойката, която е под карантина дружно в Маями, Флорида, беше видяна по време на късата си утринна разходка из квартала, където живеят, до момента в който се любува се на лъчите на утринното слънце.
 Камила Кабейо, медитацията и по какъв начин промени живота й
Какво промени живота на Камила Кабейо

Може да направи същото и с нашия

Ние пък се любуваме на видяното, изключително имайки поради обстоятелството, че Шон е решил да направи своята разходка без тениска.

View this post on Instagram
A post shared by Shawmila (@particular.shawmila) on Mar 24, 2020 at 1:18pm PDT

Двамата влюбени вървят ръка за ръка (и с чаша кафе в другата), като понякога стопират, с цел да се отдават на милувки. Щом са толкоз разкрепостени на улицата, единствено можем да си представим какви ги правят вечер в леглото. Ех, какъв брой е хубаво човек да е млад, влюбен и богат... даже и по време на карантина.
 Камила Кабейо, Шон Мендес и по какъв начин се развива връзката им
Как Шон Мендес изтощава Камила Кабейо

Любов ли бе, да я опишем
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР