За няколко секунди мъж на колело наруши няколко правила за

...
За няколко секунди мъж на колело наруши няколко правила за
Коментари Харесай

Пловдивчанин с колело пренаписа правилата за движение ВИДЕО

За няколко секунди мъж на колело наруши няколко правила за придвижване. Действието се развива на пловдивския бул. "Васил Априлов ", оповестява Plovdiv24.bg, базирайки се на свидетел.

Той е снимал по какъв начин колоездачът минава на червен светофар. На всичкото от горната страна той кара по булеварда, макар че има построени велоалеи като слънце.



И въпреки всичко тук идва питането - за какво някои колоездачи в Пловдив не съблюдават забранителните знаци и сигналите на светофара, когато въпреки всичко са на авто път? Като какви би трябвало да се третират следователно? Наглед въпросът е с обикновен отговор. Но какво е въпреки всичко вашето мнение като водачи, пешеходци, а и като колоездачи?

Ето и коментара на очевидеца, станал очевидец на нарушаванията

Изпращам ви фрагменти на колоездач по бул. "В. Априлов ", в частта до ресторант "Копчето ". При ясно светещ червен светофар, и пресичащ пешеходец, минава без даже да забави. Още по-интересното е, че има и знак забраняващ придвижването на велосипедисти в тази част на булеварда.

В последно време от доста политици се желае да имат достолепие сами да се признаят за отговорни. Редно е същото да важи и за останалите хора. Дайте късмет на въпросния да изиска самичък да бъде санкциониран за "образцовото " му каране.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР