За няколко дни новото видео на рапъра Ти Ай предизвика

...
За няколко дни новото видео на рапъра Ти Ай предизвика
Коментари Харесай

Жената, която влезе в ролята на голата Мелания Тръмп

За няколко дни новото видео на рапъра Ти Ай провокира бурни реакции както от Белия дом, по този начин и в обществените мрежи.

Причината е сюжетът в клипа към новата му ария. Той се разиграва в Овалния кабинет.

Във видеото Ти Ай се прави на сътрудник от защитата, който следи по какъв начин Доналд Тръмп напуща Белия дом с хеликоптер. Рапърът се озовава в Овалния кабинет, където участва дама, наподобяваща външно на Мелания Тръмп. Тя носи същата горна дреха като Мелания, която провокира скандал и на която пишеше "Не ми пука, а на вас? ". След това дамата от клипа се съблича гола и сяда на бюрото на президента, заето от Ай Ти, при което двамата стартират да трошат всичко в близост. Със скандалното видео рапърът прави промоция на новия си албум Dime Trap.

Коя е дамата във видеото?

Всъщност тя носи съвсем същото име като това на брачната половинка на президента Тръмп. Става въпрос за моделът и актриса Мелани Марден.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ЖЕНАТА, ИЗИГРАЛА ГОЛАТА МЕЛАНИЯ, В ГАЛЕРИЯТА

Родената в Канада Мелани разяснява присъединяване си във видеото в Инстаграм, като показа, че задачата е била да въодушеви дамите.

"Беше креативен избор за мен и също по този начин имах въжможността да вдъхновя дамите. Стоя твърдо зад решението си да вляза в тази роля. Исках да бъда смела и безстрашна и за първи път в живота си да се покажа изцяло гола. Тялото не е нещо, от което би трябвало да се срамим. Във времето, когато дамите най-накрая заговориха за това, че са били жертва на принуждение, се веселя, че бях задоволително смела, с цел да изиграя първата дама гола ", написа Мелани в профила си в обществената мрежа.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР