За няколко дни Милано отново се превърна не само европейска,

...
За няколко дни Милано отново се превърна не само европейска,
Коментари Харесай

Всичко мъжко е добре познато женско

За няколко дни Милано още веднъж се трансформира освен европейска, само че и международна столица на модата. В италианския град се организира Седмицата на мъжката мода , на която се показаха трендовете за сезон есен-зима 2019/2020. Ето и главните акценти от десетките ревюта, до момента в който чакаме Седмицата на модата в Париж.

Черно и алено

Черното е главен цвят, на който залагаме в всекидневието и без някой да ни е споделил, че е съвременно. Защото то е непреходна класика. Но в този момент на напред във времето излиза комбинацията сред черно и алено, която може да бъде както стилна, по този начин и спортна.

 Снимка 400833

Ярки цветове

Електрикови най-вече. И ексцентрични комбинации сред тях. Това е наклонност, която наблюдавахме в последните месеци при дамската мода.

Жълт пуловер с оранжеви панталони или пък композиция от черен костюм с жълто райе и розова жилетка. за не толкоз смелите - композиция сред една ярка и една черна дреха. Малко цвят ни би трябвало в този живот...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от John Richmond (@officialjohnrichmond) на Яну 16, 2019 в 12:09 PST

Леопардови шарки

Анималистичните принтове също все по-настоятелно прескачат от женския в мъжкия дрешник. Разбира се, тази наклонност подобаваща за по-нестандартните господа, които нямат проблем в това да притеглят погледите на всички места.

А нашият взор бе притеглен и от решението на Versace един от техните модели да излезе на подиума освен с леопардово палто, само че и със същите шарки по обръсната си глава.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от João Knorr (@joaoknorr) на Яну 13, 2019 в 4:28 PST

Но не всичко стартира и свършва с леопардовия принт. Змийската кожа също откри своето място измежду моделите на марки като Dsquared2, а дългите връхни облекла си остават любимец.

Кожa и четина

Въпреки че редица огромни фешън марки се оповестиха против потреблението на тези естествени материали в сбирките си, има и други, които към момента самоуверено залагат на тях.

При Prada и Emporio Armani видяхме много " рошави " и много цветни модели. Няма по какъв начин да пропуснем и палтата от камиска кожа на Fendi. А кожените якета, панталони и даже блузи можем да избрани като различен огромен шлагер за идната поредност от студени месеци.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Fendi (@fendi) на Яну 16, 2019 в 3:07 PST

Костюми

Е, тук към този момент мъжкото доминира. Костюмът се връща на оня пиадестал от преди десетилетия, когато е бил всекидневно всекидневно облекло за огромна част от мъжете. Разбира се, не всички модели са строго елегантни, някои даже ни идват много раздърпани, само че... това е модата.

Дълги жилетки

Предимно в телесни цветове, те се оказват ужасно допълнение към есенната визия на всеки мъж.

Обемни якета

Вече стана дума, че връхните облекла би трябвало да са дълги. Е, също така, би трябвало да са и много обемни. Пухените якета има един огромен плюс - освен ще бъдат настоящи, само че и топлят. Че помним онази смешка - от мраз умри, гъзар бъди...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от PHILIPP PLEIN OFFICIAL (@philipppleinofficial) на Яну 11, 2019 в 5:37 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР