За някои смъртта на любим човек може да означава и

...
За някои смъртта на любим човек може да означава и
Коментари Харесай

Мъж, възмутен от сметката от £745, за да остави умиращ домашен заек при ветеринарите

За някои гибелта на обичан човек може да значи и загуба на обичан домакински любим. Осъзнаването, че вашето малко космато животно е зле и би трябвало да бъде приспано, без подозрение е обезпокоителен миг.

Въпреки това, действителността е, че в последна сметка може да ви коства да вземете такова разстройващо решение на ветеринарите. Един притежател на заек беше изключително засегнат, когато трябваше да заплати £745, с цел да остави болния си домакински любим, до момента в който лежеше там и умираше.

Собственикът показа гнева си в Reddit предходната седмица, обяснявайки: „ В петък трябваше да заведа домашния си заек при незабавния ветеринарен доктор, тъй като не се усещаше добре. За страдание той беше на път да излезе и ние трябваше да го убия. "

След като процедурата стартира, скоро им беше показана забележителна сметка. Публикацията продължава: „ След като процесът към този момент беше почнал, техниката пристигна с цената и тя беше $952 (£745). За благополучие имах парите да покрия разноските, само че смятах, че това е скандално. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР