За някои щастливият, богат живот е непостижима мечта, докато за

...
За някои щастливият, богат живот е непостижима мечта, докато за
Коментари Харесай

Вълшебната формула на Луиз Хей: Ще имате повече пари, отколкото можете да похарчите

За някои щастливият, богат живот е непостижима фантазия, до момента в който за други е цел, която е доста по-лесна за реализиране, в сравнение с наподобява.

Известната писателка Луиз Хей потвърждава, че една фантазия, преродена в цел, може доста добре да се трансформира в действителност. Тя е създател на скъпи мотивационни книги, трансформирали се в настолни за мнозина.

Философията, която писателката предава е, че човек е кадърен освен да се излекува, само че и да се освободи от физически, прочувствени и финансови проблеми.

Как да притеглим благосъстояние?

Писателката предизвиква своите читатели да се освободят от стереотипното мислене и да разширят кръгозора си. Луиз Хей декларира, че всичките ни показа за парите са прекомерно лимитирани и ние се забиваме в граници.

Например, желаете да отидете до Париж, само че сте сигурни, че няма пари за пътуването, тъй че вашето мечтано пътешестване би трябвало да бъде анулирано.

Така финансите се трансформират в непреодолимо затруднение, върху което човек в действителност се концентрира. Ако обаче насочите енергийния си поток към утвърждения, рано или късно ще се озовете там.

Нека да разгледаме по-отблизо какво в действителност съставляват утвържденията.

Думите на одобрение са позитивни формули на самохипноза. Благодарение на тяхното чисто и откровено повтаряне, подсъзнанието на индивида се настройва на вярната вълна. Самата авторка акцентира, че в случай че вършиме утвърждения единствено поради парите и не се променяте вътрешно, тогава нищо няма да работи. В последна сметка щастието е на първо място положение на мозъка.

Техниката се употребява сполучливо от милиони хора. И единствено вътрешното духовно развиване оказва помощ за реализиране на материални и прочувствени изгоди. Всяка заран дефинира ритъма за новия ден и той би трябвало да стартира с мисълта, че всичко в живота ви е наред и това, от което се нуждаете, ще ви откри единствено и събитията в ежедневната блъсканица минават от една наслада в друга.

Повтарянето на утвърждения би трябвало да е ежедневна активност, придружете ги с ясна визуализация, по този начин желанията ви ще се осъществен доста по-бързо.

Събрахме най-ефективните утвърждения:

Мога да върша огромни пари;
Любовта ми към парите е взаимна;
Давам си позволение да получавам положителни пари;
Богатството ми се усилва ежедневно;
Постигам желаното;
Работата ми носи щастие;
Аз съм магнит за привличане на пари.

Утвържденията работят на надълбоко равнище на подсъзнанието, те се нуждаят от верния логаритъм на работа. Въведете ги в ежедневната си процедура и триумфът ви е обезпечен!

 

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР