За някои премиум марки месец март завърши с плюс над

...
За някои премиум марки месец март завърши с плюс над
Коментари Харесай

Премиум сегментът рязко нарасна в Русия: кои са лидерите?

За някои премиум марки месец март приключи с плюс над 100%. Окуражаващи са и резултатите от първото тримесечие на 2020 година По-интересното обаче е, че през първия месец на пролетта в Русия са продадени към 16 хиляди автомобила от марките, принадлежащи към така наречен премиум сегмент. Това заяви организация " Автостат ", чиито анализатори означават, че актуалният резултат е с 30% по-висок от предишния март.

Лидер в продажбите на премиум коли е марката Cadillac: известността на колите от тази марка се е нараснал със 116%. Продажбите на марките Audi и Lexus също се усилват надлежно с 47% и 44%, а Land Rover прибавя повече от една трета от продажбите си от предишния март.

Причината за този растеж се крие във обстоятелството, че цените на колите в Русия ще се покачат. Автодилърите още веднъж помолиха държавното управление за помощ, само че в този момент остават без съответен отговор. Традиционната конкуренция за водачество сред Mercedes-Benz и BMW пък този път приключи с успеха на баварците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР