За някои от вас може да е изненада да разберат,

...
За някои от вас може да е изненада да разберат,
Коментари Харесай

Привлечете късмета в дома си, само с един прост ритуал за почистване на пода!

За някои от вас може да е изненада да схванат, че с всяко разчистване и нареждане на дома, ние в действителност подреждаме и силата му и привличаме нови и положителни неща в него. 

За това и ето този елементарен обред, обвързван с измиването на пода и последван от вярната мантра, ще привлекат в дома ви благополучие, шанс и разцвет.
 11 неща, които неотложно би трябвало да изхвърлите 11 неща, които неотложно би трябвало да изхвърлите
Всеки от нас има в дома си куп ненужни движимости, само че все пак не желае да се раздели с тях. Според езотериците освобождението от ненужн...

Какво би трябвало да извършите? 

Измийте пода с вода и сол, повтаряйки следните думи: 

" Измивам слабостта, пропъждам нещастията, тревожа злите сили със сол, изпъждам ги от къщата си. Както транспарантната вода тече, по този начин и всички зли сили напущат къщата ми. Така да бъде! "  

След измиването на пода, сложете няколко жълти монети в паница с вода, като ги потапяте една по една и повтаряте следното:
 Груби неточности при чистенето на керамични котлони Груби неточности при чистенето на керамични котлони
Стъклокерамичните котлони наподобяват лесни за разчистване, само че в случай че не го вършиме вярно, в действителност можете да повредите печката. Големият...

" Мълчанието е злато. Сговорчивостта е моята мощна страна. Измивам неприятните мисли с вода, запечатвам грубите думи със злато. "

Покрийте по-късно чинията със светла забрадка и преди да си легнете вечерта, изхвърлете водата, а монетите оставете да изсъхнат върху кърпата.

На идващия ден приберете монетите в портмонето си или още по-добре - в някоя кутия за полезности. Само не ги харчете!

За тези които имат вяра в сходни ритуали и наричания, тези ритуали се споделя, че притеглят шанс и благополучие в дома, след всяко сходно " разчистване ".

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР