За някои от тях вече знаете, докато други със сигурност

...
За някои от тях вече знаете, докато други със сигурност
Коментари Харесай

БГ звездни адаши: Азис и Зуека, Русата и Черната Златка и още!

За някои от тях към този момент знаете, до момента в който други сигурно ще ви изненадат – ето кои са най-популярните български звездни съименници:

Азис и Зуека

Малко прочут факт е, че двама от най-известните Василевци в България в действителност се подвизават под псевдоними. Царят на поп фолка Азис в действителност се споделя Васил Боянов, а концепцията за театралния му прякор идва от обичан негов воин в турски филм. Талантливият артист и водещ на “Господари на ефира ” – Зуека, пък е с същинско име Васил Василев.

Нина Добрев и Николина Чакърдъкова

Малцина знаят, че обичаната ни българка в Холивуд – Нина Добрев, в действителност е кръстена Николина Добрева. Актрисата взема решение да употребява по-краткото “Нина ”, защото ѝ разрешава по-лесно да се интегрира в Щатите и Канада. Предвид обичайното ѝ рождено име обаче, не е чудно, че адашка ѝ е националната певица Николина Чакърдъкова.

Виж още: Яница от " Един за различен " със чудноват чат на стори: " Имаш си другарка, а ми пишеш "

Русата и Черната Златка

Може би най-известното звездно дуо адашки в Бъ;гария са Златка Райкова и Златка Димитрова – или другояче казано, Русата и Черната Златка. Освен името, двете споделят и един същ старт на кариерата си, а точно – състезанието “Мис Плеймейт ”. Имайки поради прякорите им, няма по какъв начин да не се зачудим: дали някоя от тях би си сменила цвета на косата?

Михаела Маринова и Михаела Филева

Общо професионално начало имат и красивите певици Михаела Маринова и Михаела Филева. И двете стартираха кариерата си с риалитито “X Factor ” (макар и в разнообразни сезони), а също така основават музика с сходно поп звучене. Това провокира клюки за евентуално съревнование сред тях, които са подхранени от обстоятелството, че Михаела Филева към този момент употребява единствено първото си име като театрален псевдоним.

Виж още: " Чашата преля ": Горещата Джулия със чудноват пост за любовта 

Мария Бакалова, Мария Игнатова и Мария Илиева

Предвид известността на името “Мария ” не е чудно, че във всяка сфера на шоубизнеса има най-малко една надарена дама с това наименование. Мария Илиева е измежду иконите на българската поп сцена, Мария Бакалова неотдавна завладя Холивуд, а Мария Игнатова е лице на знакови за българския ефир излъчвания като “Господари на ефира ” и “X Factor ”.

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/
https://www.instagram.com/nina/
https://www.instagram.com/azis_online_new/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР