За някои наследници това е само мрачен житейски период, други

...
За някои наследници това е само мрачен житейски период, други
Коментари Харесай

Славата опиянява известните, а дрогата – децата им

За някои наследници това е единствено тъмен житейски интервал, други не престават да затъват, трети към този момент са в отвъдното


Наркотици, алкохол, кавги на публични места, арести, рехабилитация… Това стана норма на живот за отрочетата на мнозина известни персони по света и у нас. Оказва се, че да си дете на звезда е освен благополучие, само че и тежко задължение. Какви са аргументите – приемственост, протест, липса на родителска любов и така нататък, дано нищят психолозите, ние просто ще посочим някои звездни „ джуниъри ”.

Любовта избави Уестън Кейдж


 40-1 Миналото на огромния наследник на звездата Никълъс Кейдж е белязано от непрекъснати проблеми с полицията, обвинявания в домашно принуждение, приложимост на опиати. Агресивен е и на сцената като водач на сатанинската блек-металик група Eyes of Noctum, и в живота. Първата му брачна половинка, певицата Ники Уилямс, постоянно страда от непрекъснатите му кавги под въздействие на дрогата.

След бурна кавга в холивудски ресторант през 2011 година Уестън е откаран принудително в болничното заведение “Сидърс-Синай” в Лос Анджелис за психиатричен обзор, откакто служителите на реда го заплашват с електрошоков револвер, само че той оказва опозиция.

Миналата година Никълъс Кейдж беше в София за фотосите на най-новия си филм – „ Код: 211 ”, само че счупи гален и отпътува за лекуване в Щатите. Вместо да го придружи, Уестън, който също взе участие в лентата, остана в България с годеницата си Хила Аронян, възхити се от страната и показа, че е разкрил любовта на живота си, която го окриля и му оказва помощ да стане по-добър.

Популярният му татко е този, който го принудил да се лекува в клиника. Кейдж-младши твърди, че е блажен да има подобен страховит баща, с който имат доста дълбока духовна връзка.

На 2 май т.г. 27-годишният Уестън и Хила се ожениха на сантиментална гала в Калифорния в наличието на куп популярни посетители от Холивуд, измежду които братовчедката и чичото на Никълъс Кейдж – режисьорката София Копола и татко й Франсис Форд Копола.

Брус и Деми: три проблематични дъщери

 40-3  40-4
Когато Брус Уилис и Деми Мур още са женени, пресата и почитателите са жестоки към девойките им, наричайки ги грозни патета, констатирайки злорадо, че не са наследили ефектната осанка на родителите си.

И трите имат мъчителни мемоари, свързани с алкохола, дрогата и питателните разстройства. Голямата – Румър, претърпява комплекси от непрекъснатото съпоставяне с известните й родители, по тази причина протяга ръка към опиатите, само че Брус и Деми й оказват помощ да излезе от пъкъла.

Средната – Скаут, е известна с буйния си манталитет. Няколко пъти се снима разсъблечена просто по този начин или тъй като стачкува за нещо си. След това пък разгласява компрометиращи фотоси на популярния си татко – на една от тях Брус е накичен с женски облекла и перука с букли. Тя намерено признава, че използва опиати и даже е задържана – малолетна, с бутилка на публично място и с подправена персонална карта.

Най-малката – Талула, също е клиент на рехабилитационен център. Тя също носи на родителите си доста неприятности, най-малкото от които е шофиране в нетрезво положение. Когато е на 20, се приказва, че Брус и Деми я заплашили с отнемане от завещание, а точно – 300 млн. $.

Днес Румър (29), Скаут Лару (26) и Талула (23) са огромни и рационални девойки, които са преодолели насмешките и залитанията от детството.

Орисията на династията Дъглас

 40-6  Майкъл Дъглас дефинира пандиза като избавление за сина си.  40-7
За първи път Камерън, синът на Майкъл Дъглас, опитва опиати на 13, на 20 стартира да си инжектира хероин, а на 25 към този момент има рискова устойчива взаимозависимост.

През юли 2009 година е арестуван в безценен хотел в Манхатън при интервенция на сътрудници на федералната Агенция за битка с опиатите. Признава се за отговорен за владеене на хероин и търговия с огромни количества кокаин и метамфетамин.
Когато е задържан, се е „ боцкал ” по 5-6 пъти на ден, както проличава от материалите по делото. Отначало го слагат под домакински арест от почитание към татко му Майкъл и дядо му Кърк, само че единствено след няколко дни е зад решетките – негова другарка се пробва да премине полицейската защита с доза хероин върху четка за зъби.

По американските закони е застрашен да получи до 10 години, само че му дават 5 поради проявената благосклонност от съда. След време въпреки всичко срокът е продължен с още 4 и половина години, защото и в пандиза Камерън се занимава с контрабанда на опиати.

През 2016 година той е освободен предварително за положително държание и съдействие на следствието. На една от първите му фотоси, които споделя в инстаграм, се вижда, че е татуирал на гърдите си ликовете на татко си и дядо си.

Започва работа в кинокомпания и очевидно новият живот е пред него. Майкъл поема виновността за неговото образование, даже назовава себе си ненужен татко, а пандиза дефинира като избавление за сина си, който другояче или би починал от предозиране, или биха го умъртвили.

Самият Майкъл Дъглас е разследван за принуждение след корист с алкохол през 1990 година Неговият полубрат Ерик умира през 2004-а след смъртоносна композиция от алкохол и хапчета. “Наясно съм с това какъв напън оказва върху личната ти еднаквост фактът да имаш прочут татко – написа огромният артист. – Не съм сигурен, че съм го превъзмогнал: две генерации от семейството ни се пробват да се оправят с това.”

През декември м.г. Камерън направи Майкъл дядо за първи път – приятелката му Вивиан Тайбс роди момиченце. Щастливият баща е споделял, че с неспокойствие чака раждането на дъщеричката си и се надява поради нея да стане по-добър и да й обезпечи прекрасен живот.

Руският Ален Делон умира на 40 от свръхдоза

 Наричат Владимир Тихонов „ съветския Ален Делон ”. Наричат Владимир Тихонов „ съветския Ален Делон ”.
Владимир е наследник на Вячеслав Тихонов (известен у нас най-много с ролята на Щирлиц) и Нона Мордюкова. Още от дребен живее в сянката на популярните си родители. Те се развеждат, всеки към този момент има собствен персонален живот и това се трансформира в същинска покруса за младежа, който се усеща зарязан и попада в неприятна компания, където още в 5 клас е първата му среща с алкохола и дрогата. Още преди студентските си години минава лекуване от наркозависимост.

Първата му брачна половинка е Наталия Варлей („ Кавказка пленница ”), която още в деня на сватбата схваща, че мъжът й е наркоман. Прави и невъзможното да му помогне, само че напъните й са безуспешни и бракът се разпада, без да е траял и година. С втората си брачна половинка – фигуристката от Московския балет на лед Наталия Егорова, съвсем не живеят дружно, защото им пречат както гастролите й, по този начин и неговите запои. И двете дами му раждат синове – Василий и Владимир.

В началото актьорската му кариера се обрисува като блестяща – назовават го „ съветския Ален Делон ”, снима се в сполучливи продукции, предсказват му огромни върхове. Обаче Владимир осъзнава, че феновете не се интересуват от неговия гений, а непрестанно го съпоставят с родителите му. Започва още веднъж все по-често да протяга ръка към чашката, след това – към опиатите. Здравето му се утежнява, към 40-те към този момент е претърпял два инсулта и на 11 юни 1990 година лекарите установяват гибелта му от сърдечна непълнота, предизвикана от свръхдоза опиати.

Нона Мордюкова лежи в един гроб със сина си, Вячеслав Тихонов също приживе пожелава това, само че второто му семейство не извършва неговата воля.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР