За някои може да е тъжно, други може би си

...
За някои може да е тъжно, други може би си
Коментари Харесай

Наградите се къпят сред арабския лукс на Абу Даби

За някои може да е тъжно, други може би си отдъхват, само че това не трансформира обстоятелството, че настъпи мигът за заключителното съревнование от Формула 1 за 2017 година. Вече четвърти следващ сезон Гран При на Абу Даби обезпечава красивия край на сезона и въпреки към този момент да няма конспирация към купите при конструкторите и водачите, „ кралските гонки” ще ни обезпечат същата ударна доза адреналин.

Красивите гледки към „ Яс Марина” са идеалният фон за зрелищния самоувереност, който носи дъха на заричане. Обещание за ново начало, заричане за завръщане, а в нашият случай и заричане за голям брой награди. Докато се наслаждаваш на високооктановите дуели по уличното трасе, имаш шанса да превърнеш преживяването в нещо още по-специално с Heineken и Gong.bg. Не губи скъпо време, а се втурни към страницата на Играта – gong.bg/f1 .

С дейното подпомагане на Heineken ти имаш шанса да се почувстваш победител, до момента в който пристрастеностите на трасето се разгорещяват. Не губи скъпо време, а побързай към страницата на Играта – gong.bg/f1 .

Гран При на Абу Даби е още една опция да участваш в играта на Heineken. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1 .

За да участваш в играта, няма потребност да откъсваш взор от екшъна на пистата, трябват ти единствено няколко секунди.. Трябва да да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1 ; да се съгласиш с разпоредбите на акцията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.

Всяка регистрация взе участие в лотария за разпределяне на награди.

Един участник не може да завоюва повече от една премия.

Наградите са обезпечени от мърчандайза на Ф1 и Heineken и са както следва:

- F1 шапки: 2 броя за всяко съревнование

- F1 бутилка за вода за всяко съревнование

- комплект от 2 стъклени чаши за бира Heineken: по 5 за всяко съревнование,

Имената на спечелилите участници ще бъдат изтеглени посредством лотария в наличието на един представител на Организатора и един на Агенцията.

Спечелилите участници би трябвало да потвърдят приемането на премиите при получено позвъняване от страна на Организатора.

При приемане на премията спечелилите я участници би трябвало да потвърдят, че са пълнолетни посредством показване на документ за идентичност.

Включи се в играта ТУК !
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР