За някои кандидати това не е състезание, а битка за

...
За някои кандидати това не е състезание, а битка за
Коментари Харесай

Фандъкова: За някои кандидати това не е състезание, а битка за столицата. За мен кампанията никога не е била това

За някои претенденти това не е съревнование, а борба за столицата. За мен акцията в никакъв случай не е била това. Това съобщи в ефира на NOVA столичният кмет и претендент за четвърти мандат на поста  Йорданка Фандъкова.

„ Важно ми е да беседвам с хората и да им показва концепциите си. Ще изляза с натурализъм и отговорност. Това е, което мога да предложа ”, добави Фандъкова.

Тя още веднъж акцентира, че в случай че бъде избрана отново ще работи с нов екип, тъй като „ новите хрумвания идват и с нови хора, които да ги основават и осъществят ".

„ Скоростта на смяната е доста висока. Но това не става от единствено себе си, а с доста работа. Имали сме доста пропуски и неточности за миналите 10 години. Важното е да си създадем изводите, с цел да продължаваме напред ”, разясни градоначалникът.

Столичния кмет съобщи, че един от главните и цели и е дигитализацията и че поканила IT експерти, които да създадат работата на общината транспарантна.

Фандъкова разяснява и проблемите с някои от ремонтите в извършвам кражба, като съобщи, че тя е кметът, налагал най-големи наказания в цялата страна. Тя разясни, че има оферти за смяна в законодателството, която да разреши на гилдиите да лишават лицензи на проектантите, изпълнителите и надзорниците, които не си правят добре работата.

Фандъкова изрази безапелационна позиция, че работата по построяването на метрото би трябвало да продължи и осведоми, че в края на октомври приключат строителните работи по още една права от 8 км – от „ Красно село ” до „ Подуяне ”. Вече се проектирали и други елементи от метрото, а за две от тях се работели по обезпечаването на финансиране.

В края на месеца ще стартира и доизграждането на Южната дъга на Околовръстния път, добави Фандъкова.

Предстои оформянето и на така наречен „ зелен кръг ” – линейни паркове по трасето на старите жп линии.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР