За някои Кама сутра е наръчник за сексуални пози, но

...
За някои Кама сутра е наръчник за сексуални пози, но
Коментари Харесай

Законите на Кама сутра

За някои Кама сутра е справочник за полови пози, само че той е доста повече. Текстовете на индийския влъхва Ватсаяна Маланага учат индийската жена по какъв начин да бъде привлекателна и да си откри мъж, по какъв начин да се държи в брака или при бракоразвод, по какъв начин да възобнови угаснало увлечение.

Позата ИМА значение
Въпреки, че Ватсаяна Маланага е живял преди епохи, той е прозрял, че женската половост не е нещо, което може да бъде одобрявано като даденост или да бъде неглижирано. Затова наставлява мъжете в Кама сутра: „ Поставете своето наслаждение на второ място след нейното”. Мъдрецът обръща внимание и на това, че не трябва нито мъжа, нито дамата да се пробват да преобладават в връзките. И до момента в който ние хората от Запада се стопираме на сътрудник най-често поради химията посред ни, Ватсаяна поучава това да става заради подобие в темперамента, чувствителността, физическите данни и увлечението по съответни полови пози. А с цел да се резервира пламъка жив: „ Всеки би трябвало да отвръща на жестовете на обичания си със същата подготвеност, благотворителност и любов”. Оказва се, че даже разногласията сред влюбените не са нещо неприятно: „ Караниците на любовниците не са нищо друго, с изключение на възобновление на любовта”, написа в Кама сутра.

Как да избираме брачен партньор
В трактата за любовта се изяснява, че най-важното качество, което би трябвало да има чувствената жена, с цел да е привлекателна за мъжете е самоуважението. Съвършената жена е разказана по този начин: „ Когато извършва отговорностите си, тя е като добре подготвена прислужница, мъдра като царски консултант, наподобява като богинята на изобилието Лакшми, разсъдлива е, в обичта е като майка, а в леглото - като проститутка”. Авторът поучава дамите, когато си избират брачен партньор, да внимават дали той има подарък слово и добър външен тип, дали е деятелен и интелигентен, смел и здрав, дали уважава родителите си, дали има полови сили, дали почита дамите, дали се грижи за дома и фамилията си.

...а чували ли сте за поза „ разединение на бамбука”?!
64-те полови пози в Кама сутра не са толкоз ексцентрични, само че имат атрактивни имена. „ Издигаща” ще извършите като легнете по тил с вдигнати право нагоре крайници, а мъжът ви е седнал и прониква във вас. „ Разцепване на бамбука” е, когато дамата коленичи пред седналия мъж и по-късно слага единия крайник на рамото му, а другия опъва встрани, до момента в който мъжът прониква в нея. При „ поза на натиска” дамата лежи по тил със свити към гърдите си крайници, а той, седнал, я държи за коленните сгъвки и прониква в нея. Лотос е когато дамата лежи по тил, а краката й са вдигнати и кръстосани.

Мъж-бик и жена-кобила
Странно или не, само че мъжете и дамите са разграничени в категории съгласно продължителността на акта. Има мудни, междинни и бързи мъже и дами. Връзките са равностойни и неравностойни и съгласно това дали сътрудниците имат слаби, приблизително мощни или бурни усеща. Тези с бурни усеща са изпълнени със полово предпочитание, другите са с изменчиво или едва. Ватсаяна класифицира мъжете и съгласно размера на техния лингам (пенис): мъж-заек, мъж-бик, мъж-кон. А дамите съгласно дълбочината на тяхната йони (вагина): кошута, кобила и слоница. Равностойните полови връзки са сред: заек и кошута, бик и кобила, кон и слоница и неравностойните сред: заек и кобила, заек и слоница, бик и кошута, бик и слоница, кон и кошута, кон и кобила. Затова целесъобразните пози на жената-кошута би трябвало да са такива, че необятно да разтварят нейната йони, до момента в който жената-слоница би трябвало да заема поза, в която да свие своята вагина, по-широка по рождение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР