За някои изневярата е непростима, защото така завинаги доверието, уважението

...
За някои изневярата е непростима, защото така завинаги доверието, уважението
Коментари Харесай

4 зодии, които прощават изневяра! Ето кои са те

За някои изневярата е непростима, тъй като по този начин вечно доверието, уважението и обичта са изгубени. Но има някои зодии, които могат да преглътнат такава постъпка и да опитат да продължат с колегата.

Телец
Те одобряват връзките доста съществено. Влагат всичко от себе си, с цел да се усеща добре колегата и да е удовлетворен. Когато схванат, че са били излъгани и са им изневерили, телците стават извънредно депресирани. Изолират се от всички други, само че остават до колегата. Заради мощната обич, ще опитат да простят. Това не всеки път е вярно и оказва помощ, само че телецът желае да премине през сложната обстановка бързо, без да се опита да я поправи. Но таят яд към половинката, и това си проличава цялостен живот.

Рак
Стават доста прочувствени и раздразнителни, когато схванат за невярност и трети човек се появи във връзката. Колкото и да са ядосани, те демонстрират състрадание и безспорно ще изслушат какво имате да кажете и ще чакат да обясните за какво се е случило това. Ще желаят да чуят терзанията ви, аргументите да невярност. По природа са добродушни, дават амнистия и имат мощна потребност да бъдат обичани и да обичат. За да не останат без обич, ще са подготвени да простят и да опитате още веднъж. Обичат и да вървят на любовен съветник с колегата, когато има проблем.

Дева
Най-критичните зодиакални знаци. Това обаче значи, че са доста сериозни и към себе си. Докато ви упрекват, че сте им изневерили, те ще упрекват и себе си, че са ви подтикнали към това. Ще опитат да поправят обстановката, като поправят и себе си и своите действия. Ще дадат всичко от себе си връзката да потръгне още веднъж, в случай че считат, че не са ви обръщали задоволително внимание. Но в случай че мислят, че нямат виновност, вероятно ще предпочетат разлъка.

Риби
Когато им изневерят, рибите са извънредно засегнати и страдат доста. Те мъчно се доверяват, създадат ли го един път, раздават се до дъно за колегата и влагат цялата си религия в него и във връзката. Обичат доста мощно и дълготрайно, по тази причина изневярата за тях е най-тежкият удар. Няма да го одобряват по никакъв начин елементарно и ще са доста ядосани. Но също ше желаят да ви изслушат, да схванат аргументите. Ще ви дадат своите отговори и умерено ще обсъдите обстановката. След дълги полемики рибите ще са подготвени да продължат напред с вас. Но доста ще внимават и ще ви наблюдават, щом един път сте изневерили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР