За някои интимността е любов, за други е просто страст,

...
За някои интимността е любов, за други е просто страст,
Коментари Харесай

Това са зодиите, които НЕ могат само с един партньор

За някои интимността е обич, за други е просто пристрастеност, нормалното физическо привличане. Има зодии, които не могат да живеят дълги години единствено с един сътрудник и нормално търсят " спомагателен " човек.
Такъв би трябвало да им дава забавни благоприятни условия и да споделя с тях скотски наслади. Разбира се, това не може да се каже за безусловно всички представители на зодиака. Това в действителност са зодиите, които не могат да са единствено с един сътрудник:
Телец
Телците са много ненаситни в леглото. Обичат да сменят сътрудниците и в случай че интимният им живот не върви, целият антураж за благополучие изчезва. Телците са правилни единствено когато половинката им може да задоволи всичките им потребности. В кръвта им е заложено да имат неофициална връзка, единствено с цел да задоволят потребностите си. Ако сключат брак, не търпят досада и битовизми, поради което може да се стигне до невярност.
Близнаци
Всички знаем, че Близнаците имат две лица. Защо мислите, че би трябвало да бъде друго в любовта? Те не обичат да бъдат упреквани за неточности в предишното. Близнаците рядко споделят информация за своите някогашни, тъй като тогава би трябвало да упоменат аргументите за раздялата, а тя постоянно е в тях. Именно невярност. На Близнаците им е мъчно да бъдат правилни единствено на един човек и постоянно търсят многообразие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР