За някои хора стрелбата е спорт; за други – приятно

...
За някои хора стрелбата е спорт; за други – приятно
Коментари Харесай

Да постреляме с въздушно оръжие

За някои хора стрелбата е спорт; за други – прелестно занимание; при трети е обвързвана с приятната доза адреналин, а четвърти в никакъв случай не са държали оръжие в ръцете си. Независимо от кой вид хора сте – експерт, фен или новак, в границите на тазгодишното ревю „ Наслука - Лов, лов на риба, спорт “, което ще се организира от 14 до 17 септември в Интер Експо Център – София, ще имате опция да стреляте с въздушно оръжие.

Стрелбите ще бъдат безвъзмездни за всички искащи. Посетителите ще могат да избират сред разнообразни типове въздушни пушки, подбирайки най-удобното за себе си оръжие.

Взимайки вярното оръжие и след деликатно прицелване сигурно ще постигнете оптимален триумф! Гостите на „ Наслука - Лов, лов на риба, спорт “ ще могат да се възползват от самодейността през всички дни на ревюто.

Представяне на хищни птици

Не сте прочели неправилно. В рамките на ревюто всеки ще може да се наслаждения онлайн на разнообразни типове хищни птици и да научи повече за тънкостите на соколарството. Инициативата, която сигурно ще заинтригува както възрастните, по този начин и децата, е проведена от Българския соколарски съюз.

На място членовете на БСС ще изясняват за какво ловът със соколи е най-екологичният способ за лов и ще срещнат посетителите с известни птици артисти и състезатели. Посетителите ще могат да се допрян и схванат всичко, което ги интересува за соколарството, хищните птици, както и да си създадат фотоси за спомен от ревюто.

В рамките на „ Наслука - Лов, лов на риба, спорт “ 2017, на 16 септември, ще се организира и Международната киноложка галерия, в която участници от България и чужбина ще се включат със своите кучета. Любителите на риболова ще имат опция да изучат нови техники за риболова „ с муха “, с помощта на Пиеро Летиция и демонстрациите, които всеки ден той ще организира онлайн. От 14 до 16 септември вратите на ревюто „ Наслука - Лов, лов на риба, спорт “ ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР