За някои хора морето е много повече от няколко дни

...
За някои хора морето е много повече от няколко дни
Коментари Харесай

Диляна Попова – морето ѝ отива

За някои хора морето е доста повече от няколко дни планувана отмора, цаца, бира, прекрасен загар, фотоси в обществените медии и „ довиждане “. То е метод на живот, философия, лирика и безкрайна обич.

Диляна Попова очевидно е от втория вид. Септември все по-уверено върви към края си, а моделът продължава да пуска свои фотоси от морския бряг.

Прелестната, както постоянно, неустоимо секси, а този път и в поетично въодушевление. „ Не е небивалица морето и щастието съществува “, написа тя към фотографията, откъс от огромния Христо Фотев, възпял морето като никой различен.

on Sep 18, 2020 at 12:03am PDT

" Измислица ли е морето?

И щастието ли? Не вярвайте!

Не вярвайте на капитаните,

които го продадоха!

Не вярвайте и на проститутките

които го не помниха!

Не вярвайте и на поетите

които го изгубиха!

Не е небивалица морето

и щастието съществува! "

on Sep 14, 2020 at 12:49am PDT

А фотографията с бялата рокля по време на залез безусловно взриви обществената медия. „ За някои дами се водят войни, за други се раждат залези “, е единствено един от мненията под фотографията. Гръцка богиня, нечовешка, извънземна, ентусиазъм, от планетата на хубостта, продължиха да я възхваляват феновете ѝ.

on Sep 5, 2020 at 12:13am PDT

„ Събудете ме, когато свърши септември “, написа Диляна към една от фотосите ѝ на брега. А ние се надяваме хубавото септемврийско време да продължи за наслада на всички влюбени в морето, като нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР