За някои хора храната не е просто необходимост, а страстта

...
За някои хора храната не е просто необходимост, а страстта
Коментари Харесай

5-те зодии, които са най-склонни към преяждане

За някои хора храната не е просто нужда, а пристрастеността на живота им. Те обичат да си похапват, изключително в случай че на масата има екзотично ядене. Дали става въпрос за обичаната им пица, изискани деликатеси, или свеж апетитен плод - някои представители на зодиака просто не могат да устоят, когато видят храна. Ако прибавим и чаша от обичаната им напитка, прекарването за тях е вълшебно. Ето кои 5  обожават яденето и постоянно преяждат:

Телец
Храната е огромната пристрастеност на Телците. Те държат да познават всяко съвременно ядене. Затова постоянно можете да ги откриете на кулинарни изложби или други събития, където сервират най-популярните храни на пазара. Когато отиват на ресторант, Телците обичат авансово да се срещнат с менюто на заведението, тъй като това в допълнение усилва насладата им от идното ядене. Тази зодия употребява храната с всичките си сетива. Телецът умее да опише за ястието в елементи, да опише неговата текстура, на какво му припомня усетът или какви страсти разсънва у него.
 С кого си най-съвместим съгласно китайския хороскоп? С кого си най-съвместим съгласно китайския хороскоп?
Време е да разгледаме кой с кого си подхожда, само че съгласно китайския хороскоп. Сайтът yourtango.com е направил забавна публикация по тематиката,...
Везни
На Везните им е мъчно да съблюдават даже елементарен хранителен режим. Защо би трябвало човек да обядва единствено един път, в случай че след един час може да повтори? Везните си хапват, когато пожелаят. Дори да са на диета, в случай че видят нова сладкарница или машина за италиански сладолед, те незабавно ще си кажат, че един път се живее. Тъй като им е мъчно да съблюдават прецизен проект за хранене, може да пропуснат цяло главно хранене, да вземем за пример обяда, и да пристъпят напряко към вечерята. Представителите на тази зодия обичат да си дояждат, изключително нощно време. Не е добре да се запасяват с ядки и шоколади, тъй като всичко може да изчезне още същата вечер пред тв приемника.
Риби
За Рибите храната е берекет, която в никакъв случай не ги оставя безразлични. Често методът им на хранене е обвързван с прочувствените им положения. Случва се да седнат да ядaт единствено с цел да се почувстват по-добре. Те доста добре знаят кои храни могат да подобрят настроението им и имат ресурси от тях вкъщи. Един от минусите на хората от зодия Риби е, че доста обичат джънк фууд. Възможно е да изпаднат в положения, в които просто не могат да спрат да преяждат с нездравословни храни. В такива моменти бързо натрупват забележително наднормено тегло и рискуват да отключат наследствени болести.
 Топ 5 на най-силните мъже в зодиака Топ 5 на най-силните мъже в зодиака
Има мъже и мъже - даже съгласно хороскопа. Ето кой кой е: 1. Телец Телецът безспорно е един от най-мощните знаци на зодиака и няма проб...
Лъв
Представителите на зодия Лъв гледат на храненето като на вълнуващо кулинарно прекарване. Те държат продуктите, които употребяват, да са с високо качество. Лъвовете не обичат да се хранят с джънк фууд. Ако продуктът е безценен, деликатесен или известен, за тях е съвършен. Лъвовете обожават да се хранят отвън дома в подобаваща конюнктура. В случая това значи изтънчен ресторант, който предлага най-хубавото обслужване.
Овен
Овните обичат приключенията, включително и кулинарните. Ако заведете представител на тази зодия на ресторант, който сервира петстепенно меню 200 метра над земята, той ще е на седмото небе. Овните обичат да опитват с разнообразни екзотични ястия. Това, което ги отблъсква, е еднообразното меню. За разлика от другите  в листата ни, те нямат никакви искания към мястото, на което се хранят. Стига да са обградени от приятна компания.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР