За някои хора дните, прекарани в социална изолация, могат да

...
За някои хора дните, прекарани в социална изолация, могат да
Коментари Харесай

Яна Маринова: Чувствам се жена най-накрая - slava.bg

За някои хора дните, прекарани в обществена изолираност, могат да бъдат съществено предизвикателство, даже изтезание, точещо се от заран до вечер, само че явно за харизматичната Яна Маринова актуалната обстановка е напълно друга. Вчера звездата от българския филм "Диви и щастливи " показа с почитателите на формалния си Инстаграм акаунт освен че се усеща изцяло добре, само че и че престоят вкъщи въобще не ѝ тежи.

"Обръщам внимание единствено на позитивните си мисли и чувства, и одобрявам всичко на игра. Така постоянно се сюрпризирам какъв брой доста страхотни неща съм пропуснала в живота си до момента ", написа тя в обществената мрежа.

Актрисата разкри, че се е отдала на обичани занимания - наваксвайки с филмите и книгите, предава Dir.bg.

"Доволна съм, че имам време да покажа на сина ми обичаните си филми. "Смело сърце " го впечатли ужасно. Но поставих съществени старания, с цел да го убедя, че "Усещане за жена " не е от "тво`йте любовни филми ", както самичък се изрази. Беше ми пъклен смешно, когато го сподели, само че очевидно заглавието го подведе ", гласи посланието към кадър, на който тя е седнала на земята върху одеяло, подготвена за кино вечер със своя правоприемник.

Брюнетката също по този начин призна, че до момента в който си стои у дома се пробва да усвои нови умения, като да вземем за пример готвенето.

"Чувствам се жена най-сетне. Бях не запомнила какъв брой е хубаво да имам време за себе си. И за хората, които обичам и одобрявам ", съобщи тя в своя обява.

Наред с всичко това, поради ситуацията на открито, тя сподели и по какъв начин прави "гимнастика с лопатата " пред къщата си, ринейки натрупалия сняг.

"Заледи ли един път, няма минаване ", означи Маринова.

Прави усещане, че Яна по никакъв метод не изгубила наличие на духа и съумява да крепи своите оптимистични възгледи за бъдещето, макар сложната обстановка, която е тестване за мнозина.

"Вярвам, че ще мине и този сложен интервал в живота ни. И ще ни остави своето познание за същински значимите неща, които постоянно забравяме, устремени към "върха ", написа тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР