За някои двойки редовният секс е един от най-важните компоненти

...
За някои двойки редовният секс е един от най-важните компоненти
Коментари Харесай

Той не се справя добре в леглото? Ето как да му го кажеш

За някои двойки постоянният секс е един от най-важните съставни елементи на пълноценната връзка, до момента в който за други може изцяло да отсъства от сантименталния график. С една дума, воденето на удовлетворяващ сексуален живот е разбиране с гъвкави дефиниции и не робува на публични стандарти.

Понякога обаче той просто не те допира където би трябвало и както би трябвало. Виждаш, че дава всичко от себе си, само че някак все не съумява да улови струните на удоволствието ти и да те докара до разтърсващ оргазъм. И това се случва всякога.

Първо, бъди наясно, че заслужаваш да ти доставят наслаждение и в това, да го изискваш няма нищо неприятно.

В нашата изложба през днешния ден ти предлагаме някои от най-подходящите способи, по които да кажете на мъжа до вас, че имате потребност от полова гражданска война. Да, диалогът може би ще бъде тежък и противен и за двамата, само че това е единственият метод да върнете тръпката във връзката ви (и даже да я спасите).

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Най-красивите книжарници в света, които би трябвало да посетите Щастливите девойки пътуват Най-красивите книжарници в света, които би трябвало да посетите  10 съвета за пътешестване, които ще ви спестят доста главоболия Щастливите девойки пътуват 10 съвета за пътешестване, които ще ви спестят доста главоболия  Бюджетно пътешестване до Копенхаген – какво и къде да забележим за без пари Щастливите девойки пътуват Бюджетно пътешестване до Копенхаген – какво и къде да забележим за без пари Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР