За нуждите на пострадалото население Българският Червен кръст изпрати 2

...
За нуждите на пострадалото население Българският Червен кръст изпрати 2
Коментари Харесай

Българският Червен кръст изпрати 4 камиона с хуманитарна помощ за Украйна

За потребностите на потърпевшото население Българският Червен кръст изпрати 2 камиона с топли облекла, завивки, зимни обувки, спално долни дрехи и хигиенични материали, които са част от даренията на жители и компании по Националната благотворителна акция на организацията, оповестиха то БЧК.

Други 2 камиона с филантропична помощ, включваща одеяла, комплекти спално долни дрехи и възглавници от Бедствения запас на БЧК за 2000 души, са предоставени посредством Механизма за Гражданска отбрана на Европейския съюз.

БЧК продължава да следи с паника обстановката в Украйна, поддържа непрекъсната връзка с Украинския Червен кръст, Международния комитет на Червения кръст и Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец и е в подготвеност за следващо подкрепяне на засегнатото население от спора в Украйна и на идващите в България украински бежанци.

Хуманитарната помощ, предоставена от БЧК, се транспортира до Украйна дружно с помощта, отпусната от българската страна, в символ на взаимност с нуждаещите се от поддръжка.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР