За нуждите на Гранично полицейско управление - Петрич при Регионална

...
За нуждите на Гранично полицейско управление - Петрич при Регионална
Коментари Харесай

Промениха статута на редица имоти

За потребностите на Гранично полицейско ръководство - Петрич при Регионална дирекция „ Гранична полиция “ - гр. Смолян “ ще бъдат построени ремонтна и складова база и техническа инфраструктура. Това ще стане допустимо откакто с решение на държавното управление е позволено осъществяване на процедура за смяна на предназначението на държавен парцел с повърхност 21 282 кв.м. в гр. Петрич за „ специфичен обект “. Към момента парцелът е очакван за озеленяване. Съгласно Закона за устройство на територията има опция за смяна предназначението на територии или на части от тях, планувани в общите или в подробните устройствени проекти на урбанизираните територии за озеленени площи, които не са осъществени, за създаване на детайли на техническата инфраструктура или на специфични обекти, свързани с защитата и сигурността на страната. На терена не е осъществено озеленяване към този момент години наред.

„ БДЖ-Товарни транспорти “ ЕООД ще продаде посредством директно договаряне девет жилището в страната. Осем от тях се намират в гр. Белослав, област Варна, и един е в гр. Велинград, област Пазарджик. Тяхната продажба ще се реализира с настанените в жилищата наематели. С продажбата на недвижимите парцели, „ БДЖ-Товарни транспорти “ ЕООД ще се разпореди възмездно с активи, които не са нужни за активността на сдружението и от ръководството на които няма основна икономическа изгода.

На община Пловдив се дава безплатно правото на благосъстоятелност върху част от парцел - обществена държавна благосъстоятелност, употребен от Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника - гр. Пловдив за просветителни действия. Досега гимназията е била обществена държавна благосъстоятелност, ръководена от Министерството на земеделието, храните и горите като неин принципал. Учебното заведение е с отпаднала за ведомството нужда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР