„За новия сезон обходът на град Поморие трябва да е

...
„За новия сезон обходът на град Поморие трябва да е
Коментари Харесай

В последния ден на годината Борисов тръгна на проверки по пътищата

„ За новия сезон обходът на град Поморие би трябвало да е подготвен, по този начин трафикът за курортите няма да влиза в Бургас и туристите ще имат директен достъп до тях ".

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на инспекцията на обхода на град Поморие. Премиерът означи, че всички приказват за туризъм, само че довеждащата инфраструктура е от извънредно значение, тя обезпечава бързо напредване и без тапи.

Според министър-председателя Борисов няма причина обходът на Поморие да не бъде подготвен за новия летен сезон. „ Трябва да се спазят периодите и ще видите какъв брой ще се облекчи придвижването ", посочи министър председателят Борисов. Той акцентира, че всичко това става допустимо, с помощта на положителната работа на страната, чийто Брутен вътрешен артикул все още е 120 милиарда лв.. „ Гоним 130 милиарда Брутният вътрешен продукт, по тази причина вършим и 4-лентови магистрални пътища ", сподели още Бойко Борисов. По думите му, до момента в който трасета като актуалното се построяват, това не се вижда, а след това бързо се не помни какво е било преди. Премиерът подсети, че по Южното Черноморие липсваха и пречиствателни станции.

Участъкът, който инспектира министър председателят Борисов, е с дължина от към 5 километра и с него ще се довърши цялото уголемение на пътя Бургас-Слънчев бряг. Другите сектори към този момент са пуснати в употреба и доста се облекчава трафикът, изключително в туристическия сезон.

Обходът на Поморие е извънредно значим за района, планува се да бъде приключен през май 2020 година По този метод преди старта на новия туристически сезон пътят Бургас-Слънчев бряг ще е напълно подготвен и уголемен за улеснение и сигурност на напредването на пътуващите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР