За нова роля на Мария Бакалова в звездна продукция съобщи

...
За нова роля на Мария Бакалова в звездна продукция съобщи
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще играе с Ева Грийн за режисьор на Бонд и Зоро

За нова роля на Мария Бакалова в звездна продукция заяви Hollywood Reporter. Българката ще се снима дружно с Ева Грийн и Руби Роуз в " Мръсни ангели " (Dirty Angels). Режисьор е Мартин Кембъл - създател на два от най-успешните филми за Бонд, " Казино Роял " с Даниел Крейг и " Златното око " с Пиърс Броснан, както и на " Маската на Зоро " с Антонио Бандерас, Катрин Зита Джоунс и сър Антъни Хопкинс.

Филмът е продуциран от Millennium Media, които са притежатели и на студиото " Ню Бояна " в София, само че фотоси в родината на Мария няма да има. " Мръсни ангели " ще се снима в Мароко и Гърция. 

Сценарият на Алиса Силвърман споделя измислена история, чието деяние се развива по време на изтеглянето на американските войски от Афганистан през 2021 година Група военни от нежния пол са изпратени назад да спасят група отвлечени младежи, хванати в капан сред ИДИЛ и талибаните. 

Наред със притежателя на софийското студио " Ню Бояна " Ярив Лернер, измежду продуцентите е и Моше Диамант - брачен партньор на българската журналистка Ирина Асиова-Диамант.

Мария Бакалова изгря на международната сцена, откакто завоюва кастинг за ролята на Тутар в " Борат 2 ". Сатиричният филм й донесе номинации за " Оскар " и " Златен глобус ". Филмите й от този момент насам включват " Убийствена игра " - хорър комедия на студио А24, " Балонът " на Джъд Апатоу, предстоящите  " Пазителите на галактиката 3 " на Marvel и Fairyland на София Копола. Междувременно Мария се снима и в българския " Жените в действителност плачат ", който получи интернационално самопризнание и премиера в формалната селекция на Кан, както и в бъдещия " Триумф " - финалът на трилогията на Кристина Грозева и Петър Вълчанов, почнала с " Урок " и " Слава ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР