За нормален живот на четиричленно домакинство - двама възрастни и

...
За нормален живот на четиричленно домакинство - двама възрастни и
Коментари Харесай

Близо 2500 лв. са нужни за спокойния живот на четиричленно семейство

За естествен живот на четиричленно домакинство - двама възрастни и две деца, са нужни 2448 лв. месечно . Това сочат данните на Института за обществени и синдикални проучвания на Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ) за края на второто тримесечие на годината.

Издръжката на живот за човек от четиричленно домакинство е 612,15 лв..

Това са нужните средства за покриване на разноските за храна, за поддържане на жилището, опазване на здравето, обучение, превоз и отмора по отношение на междинните български стандарти за четиричленно домакинство.

Общият растеж на издръжката по отношение на предходното тримесечие е 6 лв., а по отношение на юни предходната година 87 лв..
Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  Кастрация на домашния любим – да, не или единствено за малко Тайният живот на домашните любимци Кастрация на домашния любим – да, не или единствено за малко  Какво си мислят кучетата, когато им се усмихваме? Тайният живот на домашните любимци Какво си мислят кучетата, когато им се усмихваме?  Внимание - неподозираната заплаха, която дебне домашните ни любимци Тайният живот на домашните любимци Внимание - неподозираната заплаха, която дебне домашните ни любимци Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР