За никой от английските национали не бе лесно да говори

...
За никой от английските национали не бе лесно да говори
Коментари Харесай

Кайл Уокър: Феновете отново обикнаха националния отбор на Англия

За никой от британските национали не бе елементарно да приказва след снощната загуба от Хърватия с 1:2, след която " Трите лъва " се сбогуваха с фантазията да играят на финала на Мондиал 2018.

Въпреки това, Кайл Уокър застана пред публицистите и съобщи, че се гордее с представянето на тима и с всеки един от съотборниците си, защото са предиздвикали целия британски народ още веднъж да се вълнува от националния тим на страната.

" Не сме удовлетворени, само че би трябвало да приемем загубата. На този шампионат показахме темперамент и воля, с което сплотихме нацията. Английските почитатели още веднъж обикнаха националния тим. Няма нищо по хубаво от това, когато хората те зачеркнат, ти да облечеш фланелката и да ги опровергаеш. Но ние не го вършим единствено за тях, а и за нас самите. Да представяш личната си страна е чест, която всички наши играчи споделят. Виждаме страстите по лицата на хората, когато гледат Англия на полуфинал на международно състезание, а по-хубаво от това няма.

Винаги сме имали цели и постоянно сме ги реализирали, само че този път искахме купата и нищо друго. Когато си на полуфинал, към този момент можеш да я усетиш, по един или различен метод. А когато Трипиър вкара гола, чувството бе като че ли пътят ни е предначертан. Сякаш ще създадем нещо в действителност особено.

Играх против Исландия преди две години и възприятието беше доста по-различно. И в този момент загубихме, само че хората скандираха имената на футболистите и на селекционера. Те ни подкрепяха безусловно. Това се промени и ние си го заслужихме. Футболът още веднъж сплоти нацията. Хората вървят по питейни заведения и честват, а това е концепцията на играта.

Стана прекрасен шампионат. Ние обичаме да играем, а почитателите обичат да гледат. Жалко, че не се връщаме с купата, само че се надявам в миналото и това да се случи ", показа Уокър. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР